कहा कहौं इन नैननि की बात लिरिक्स Kaha Kaho In Nainai Ki Baat Lyrics

कहा कहौं इन नैननि की बात लिरिक्स Kaha Kaho In Nainai Ki Baat Lyrics, Radha Krishna Bhajan by Hita Ambrish Ji

कहा कहौं इन नैननि की बात।
ये अलि प्रिया वदन अंबुज रस,
अटके अनत न जात।।
जब जब रुकत पलक संपुट लट,
अति आतुर अकुलात।
लंपट नव निमेष अन्तर तैं,
अलप कलप सत सात।।
श्रुति पर कंज दृगंजन कुच बिच,
मृग मद हवै न समात।
जय श्रीहित हरिवंश नाभि सर जलचर,
याँचत साँवल गात।।
कहा कहो इन नैननि की बात।
ये अलि प्रिया वदन अंबुज रस,
अटकें अनत न जात।।
जब जब रुकत पलक संपुट लट,
अति आतुर अकुलात।
लम्पट नव निमेष अन्तर तैं,
अलप कलप सत सात।।
श्रुति पर कंज दृगंजन कुच बिच,
मृग मद हवै न समात।
जय श्रीहित हरिवंश नाभि सर जलचर,
याँचत साँवल गात।।

कहा कहौं इन नैननि की बात | कुंज विहार | श्री हित चतुरासी | श्री हित अम्बरीष जी

Kaha Kahaun In Nainani Ki Baat.
Ye Ali Priya Vadan Ambuj Ras,
Atake Anat Na Jaat..
Jab Jab Rukat Palak Samput Lat,
Ati Aatur Akulaat.
Lampat Nav Nimesh Antar Tain,
Alap Kalap Sat Saat..
Shruti Par Kanj Drganjan Kuch Bich,
Mrg Mad Havai Na Samaat.
Jay Shrihit Harivansh Naabhi Sar Jalachar,
Yaanchat Saanval Gaat..
Kaha Kaho In Nainani Ki Baat.
Ye Ali Priya Vadan Ambuj Ras,
Ataken Anat Na Jaat..
Jab Jab Rukat Palak Samput Lat,
Ati Aatur Akulaat.
Lampat Nav Nimesh Antar Tain,
Alap Kalap Sat Saat..
Shruti Par Kanj Drganjan Kuch Bich,
Mrg Mad Havai Na Samaat.
Jay Shrihit Harivansh Naabhi Sar Jalachar,
Yaanchat Saanval Gaat..
+

एक टिप्पणी भेजें