बालाजी तेरी इसी खटक लागी छोड़ घर मेहंदीपुर लिरिक्स

बालाजी तेरी इसी खटक लागी छोड़ घर मेहंदीपुर लिरिक्स Balaji Teri Isi Khatak bhajan Lyrics

 
बालाजी तेरी इसी खटक लागी छोड़ घर मेहंदीपुर लिरिक्स Balaji Teri Isi Khatak bhajan Lyrics

बालाजी तेरी इसी खटक लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
बालाजी तेरी इसी खटक लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी

मन मरजी ते उठ्या करती,
चार टेम मैं खाया करती,
इब बरती रहण लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
बालाजी तेरी इसी खटक लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
ना मान्या करती ईश्वर ने,
नहीं जगी कदे ज्योत भी घर में,
इब तेरी जोत जगण लागी,

छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
बालाजी तेरी इसी खटक लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
सूरज रोहटिया की मानी थी,
तेरा नाम मैं जब जाणी थी,
इब इसी लहर चढ़ण लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,
बालाजी तेरी इसी खटक लागी,
छोड़ घर मेहंदीपुर आगी,



Bala ji Teri Loher Chaden Lagi || Jatni Mehandipur Chali 2 || Satpal Rohatiya || Bala ji Hit 2020 ||

baalaajee teree isee khatak laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee,
baalaajee teree isee khatak laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee,
chhod ghar mehandeepur aagee

man marajee te uthya karatee,
chaar tem main khaaya karatee,
ib baratee rahan laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee,
baalaajee teree isee khatak laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee,
na maanya karatee eeshvar ne,
nahin jagee kade jyot bhee ghar mein,
ib teree jot jagan laagee,

chhod ghar mehandeepur aagee,
baalaajee teree isee khatak laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee,
sooraj rohatiya kee maanee thee,
tera naam main jab jaanee thee,
ib isee lahar chadhan laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee,
baalaajee teree isee khatak laagee,
chhod ghar mehandeepur aagee, 
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें