थारी चितवन जादूगरी हो,
थारी सूरत प्यारी प्यारी थारी चितवन जादूगरी
थारा नैन नशीला कान्हा भगता पर चढ़ी खुमारी
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
आंखड़ल्या ने म्हारी म्हारो श्याम भावे है
सोता उठता होठों पर थारो नाम आवे है
था सू आंख्यां क्यों मिलाई मैं तो नींदड़ली गवाई
थे प्रेम की मूरत कान्हा मैं था सू प्रीत लगाई
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
जी में आवे बाबा मैं फूल बन जाऊं
फूल बनकर थारे गजरे में गुथ जाऊं
म्हाने चाकर श्याम बनाल्यों थारी सेवा में लगा ल्यों
मैं फिरा भटकता बाबा, म्हाने चरणा में बैठाल्यों
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
थारो हर्ष थारी सूरत पर बलिहार है बाबा
थारे च चरना माही राखू मनुहार है बाबा हां
थारो रास्ता जोऊं बाबा थारी यादड़ली मैं खोऊं
थाने देख कर बाबा जागूं थाने देख्या पाछे सोऊं
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
थारी सूरत प्यारी प्यारी हो...
थारी चितवन जादूगरी हो...
थारी सूरत प्यारी प्यारी....
थारी सूरत प्यारी प्यारी थारी चितवन जादूगरी
थारा नैन नशीला कान्हा भगता पर चढ़ी खुमारी
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
आंखड़ल्या ने म्हारी म्हारो श्याम भावे है
सोता उठता होठों पर थारो नाम आवे है
था सू आंख्यां क्यों मिलाई मैं तो नींदड़ली गवाई
थे प्रेम की मूरत कान्हा मैं था सू प्रीत लगाई
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
जी में आवे बाबा मैं फूल बन जाऊं
फूल बनकर थारे गजरे में गुथ जाऊं
म्हाने चाकर श्याम बनाल्यों थारी सेवा में लगा ल्यों
मैं फिरा भटकता बाबा, म्हाने चरणा में बैठाल्यों
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
थारो हर्ष थारी सूरत पर बलिहार है बाबा
थारे च चरना माही राखू मनुहार है बाबा हां
थारो रास्ता जोऊं बाबा थारी यादड़ली मैं खोऊं
थाने देख कर बाबा जागूं थाने देख्या पाछे सोऊं
मने पल पल पल पल झाला देर बुलावे है
घनश्याम नजर सू म्हा पर तीर चलावे है
थारी सूरत प्यारी प्यारी हो...
थारी चितवन जादूगरी हो...
थारी सूरत प्यारी प्यारी....
Sanwariya Thari Surat Pyari Lage !! सांवरिया थारी सूरत प्यारी लागे !! ghoomer khatu Shyam Bhajan !!
thaaree chitavan jaadoogaree ho...
thaaree soorat pyaaree pyaaree thaaree chitavan jaadoogaree
thaara nain nasheela kaanha bhagata par chadhee khumaaree
mane pal pal pal pal jhaala der bulaave hai
ghanashyaam najar soo mha par teer chalaave hai
aankhadalya ne mhaaree mhaaro shyaam bhaave hai
sota uthata hothon par thaaro naam aave hai
tha soo aankhyaan kyon milaee main to neendadalee gavaee
the prem kee moorat kaanha main tha soo preet lagaee
mane pal pal pal pal jhaala der bulaave hai
ghanashyaam najar soo mha par teer chalaave hai
jee mein aave baaba main phool ban jaoon
phool banakar thaare gajare mein guth jaoon
mhaane chaakar shyaam banaalyon thaaree seva mein laga lyon
main phira bhatakata baaba, mhaane charana mein baithaalyon
mane pal pal pal pal jhaala der bulaave hai
ghanashyaam najar soo mha par teer chalaave hai
thaaro harsh thaaree soorat par balihaar hai baaba
thaare ch charana maahee raakhoo manuhaar hai baaba haan
thaaro raasta jooon baaba thaaree yaadadalee main khooon
thaane dekh kar baaba jaagoon thaane dekhya paachhe sooon
mane pal pal pal pal jhaala der bulaave hai
ghanashyaam najar soo mha par teer chalaave hai
thaaree soorat pyaaree pyaaree ho...
thaaree chitavan jaadoogaree ho...
thaaree soorat pyaaree pyaaree....
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
विनम्र निवेदन: वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे यहाँ क्लिक करके ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।
- थाने मैं पलका पर राखूँ लिरिक्स Thane Main Palka Par Rakhu Lyrics
- और कुछ ना तमन्ना मेरी लिरिक्स Aur Kuch Na Tamanna Meri Lyrics
- सपने मे सखी देख्यों नन्द गोपाल लिरिक्स Sapane Me Sakhi Dekhyo Nand Gopal Lyrics
- तेरे ही भरोसे मेरा चलता गुज़ारा लिरिक्स Tere Hi Bharose Mera Chalta Gujaara Lyrics
- है तू अलबेली सरकार लिरिक्स Hai Tu Albeli Sarkar Lyrics
- लाखों सिर पे ये एहसान हैं लिरिक्स Lakho Sar Pe Ye Ehsaan Hain Lyrics
विनम्र निवेदन: वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे यहाँ क्लिक करके ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।