थारी मोर छड़ी लहराओ जी भजन लिरिक्स Thari Morchhadi Laharo Ji Bhajan Lyrics Sanjay Mittal
लाज बचाओ, लाज़ बचाओं,
बाबा लाज बचाओं,
शरणागत की श्याम बाबा,
लाज बचाओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
मजधार में बाबा, अटकी पड़ी नइयाँ,
थे बेड़ो पार करो, लाखां ने तारया हो,
बेटे ने भूलयो क्यों, प्रभु उपकार थे करो,
भटक्योँड़ा ने श्याम आके,
राह दिखोओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
बर साँस बंद हैं, तक़दीर को ताळो,
दयालू खोल ड्यो, चरणां बिठाकर के,
दो बैन मीठा सा, मुख स्यूँ बोल दयो,
टाबरियाँ के श्याम सिर पे,
हाथ फिराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
हालाट को मार्यों, दुखाड़ा स्यूँ में हारयो,
मेरा उद्धार करो, थारो सहारो है,
थारे हर्ष ने इब तो, धणी स्वीकार करो,
हारोड़या की श्याम थे ही,
जीत करोओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
बाबा लाज बचाओं,
शरणागत की श्याम बाबा,
लाज बचाओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
मजधार में बाबा, अटकी पड़ी नइयाँ,
थे बेड़ो पार करो, लाखां ने तारया हो,
बेटे ने भूलयो क्यों, प्रभु उपकार थे करो,
भटक्योँड़ा ने श्याम आके,
राह दिखोओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
बर साँस बंद हैं, तक़दीर को ताळो,
दयालू खोल ड्यो, चरणां बिठाकर के,
दो बैन मीठा सा, मुख स्यूँ बोल दयो,
टाबरियाँ के श्याम सिर पे,
हाथ फिराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
हालाट को मार्यों, दुखाड़ा स्यूँ में हारयो,
मेरा उद्धार करो, थारो सहारो है,
थारे हर्ष ने इब तो, धणी स्वीकार करो,
हारोड़या की श्याम थे ही,
जीत करोओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी,
थारी मोरछड़ी लहराओ जी।
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Lyrics
Laaj Bachao, Laaj Bachao,
Baba Laaj Bachao,
Sharanagat Ki Shyam Baba,
Laaj Bachao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Majdhaar Mein Baba, Atki Padi Naiya,
The Bedo Paar Karo, Lakha Ne Taarya Ho,
Bete Ne Bhoolyo Kyon, Prabhu Upkaar The Karo,
Bhatkyoda Ne Shyam Aake,
Raah Dikhao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Bar Saans Band Hai, Taqdeer Ko Taalo,
Dayalu Khol Dyo, Charna Bithaake Ke,
Do Bain Meetha Sa, Mukh Syun Bol Dyo,
Tabariya Ke Shyam Sir Pe,
Haath Phirao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Halaat Ko Maaryo, Dukhaada Syun Mein Haar Yo,
Mera Uddhaar Karo, Tharo Sahara Hai,
Thaare Harsh Ne Ib To, Dhani Sweekar Karo,
Harodya Ki Shyam The Hi,
Jeet Karo Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Baba Laaj Bachao,
Sharanagat Ki Shyam Baba,
Laaj Bachao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Majdhaar Mein Baba, Atki Padi Naiya,
The Bedo Paar Karo, Lakha Ne Taarya Ho,
Bete Ne Bhoolyo Kyon, Prabhu Upkaar The Karo,
Bhatkyoda Ne Shyam Aake,
Raah Dikhao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Bar Saans Band Hai, Taqdeer Ko Taalo,
Dayalu Khol Dyo, Charna Bithaake Ke,
Do Bain Meetha Sa, Mukh Syun Bol Dyo,
Tabariya Ke Shyam Sir Pe,
Haath Phirao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
Halaat Ko Maaryo, Dukhaada Syun Mein Haar Yo,
Mera Uddhaar Karo, Tharo Sahara Hai,
Thaare Harsh Ne Ib To, Dhani Sweekar Karo,
Harodya Ki Shyam The Hi,
Jeet Karo Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji,
Thaari Morchhadi Lahrao Ji.
इस भजन को एक बार जरूर सुने - थारी मोरछड़ी लहराये जी - एकादशी स्पेशल - संजय मित्तल #Saawariya Album - Abhaar
#Song : थारी मोरछड़ी लहराये जी
#Singer : Sanjay Mittal
Music - BIJENDER SINGH CHAUHAN
Lyrics - SHIV CHARAN JI, PANKAJ AGGARWAL
#Song : थारी मोरछड़ी लहराये जी
#Singer : Sanjay Mittal
Music - BIJENDER SINGH CHAUHAN
Lyrics - SHIV CHARAN JI, PANKAJ AGGARWAL
- मोटी मोटी अंखियों से देता जादू डाल लिरिक्स Moti Moti Akhiyo Se Deta Lyrics
- तेरी सूरत पे बलिहारी मेरे सांवरे लिरिक्स Teri Surat Pe Balihari Mere Sanware Bhajan Lyrics Devi Chitralekha
- कृष्ण जी यो हाथ पकड़ ले मेरा मन्नै एक भरोसा तेरा लिरिक्स Krishna Ji Yo Hath Pakad Lyrics
- कन्हैया में तो पागल हो गई रे लिरिक्स Kanhaiya Main To Pagal Ho Gayi Lyrics
- जग कहे मुझे कृष्ण दीवानी लिरिक्स Jag Kahe Mujhe Krishna Diwani Lyrics
- मोहे लागी लगन राधा वल्लभ से लिरिक्स Mohe Lagi Lagan Radha Vallabh Bhajan Lyrics
- हरि सुंदर नंद मुकुंदा लिरिक्स Hari Sundar Nand Mukunda Lyrics
- दर्शन दो घनश्याम तुम्हारा लिरिक्स Darshan Do Ghanshyam Tumhara Lyrics