मंदिर में बड़गो साँवरो लिरिक्स Mandir Me Badago Sanvaro Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan by Namrata Karwa
रंग गुलाल म्हे लेकर आया,
खाटू के दरबार,
इबके फागण रंग स्यां बाबा,
घणों करांगा प्यार,
काई होवे है देखेगा,
यो सारो संसार,
जद बाबा और प्रेमी के बीच में,
होवेगी तकरार।
फागणियो आयो रे,
(जय श्री श्याम)
मंदिर में बड़गो साँवरो,
अपणा ही भगतां से,
आज डरग्यो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
गली गली में घूम रहा हाँ,
हाथां ले पिचकारी,
हिम्मत है तो मंदिर बाहर,
आज्या रे गिरधारी,
कोई पिछाणे नाहीं ऐसी,
सूरत करदया थारी,
कहाँ बचेगो सांवरिया,
भगतां री भीड़ है भारी,
हिवड़ो घबरायो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
होली ऐसी खेलांगा,
देखेगी दुनिया सारी,
हाथ जोड़ ले, कान पकड़ ले,
नाचेगा गिरधारी,
छूटे नाहीं जनम जनम तक,
ऐसो रंग लगावा,
राजी राजी बाहर आजा,
ज्यादा नहीं सतावां,
घणों समझायो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
भगतां सारा रगड़ रगड़,
कर दियो काळो पीलो,
कोई नहीं पिछाणे जी,
कुण है श्याम रंगीलो,
कुण मैं हूँ और कुण तू है,
अब भेद मिट्यो है सारो,
यो भी ऐसी होली खेली,
जनम सुधरगयो म्हारों,
म्हाने आनंद आ गया रे,
खाटू में मिल गयो साँवरो,
मंदिर में बड़गो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
खाटू के दरबार,
इबके फागण रंग स्यां बाबा,
घणों करांगा प्यार,
काई होवे है देखेगा,
यो सारो संसार,
जद बाबा और प्रेमी के बीच में,
होवेगी तकरार।
फागणियो आयो रे,
(जय श्री श्याम)
मंदिर में बड़गो साँवरो,
अपणा ही भगतां से,
आज डरग्यो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
गली गली में घूम रहा हाँ,
हाथां ले पिचकारी,
हिम्मत है तो मंदिर बाहर,
आज्या रे गिरधारी,
कोई पिछाणे नाहीं ऐसी,
सूरत करदया थारी,
कहाँ बचेगो सांवरिया,
भगतां री भीड़ है भारी,
हिवड़ो घबरायो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
होली ऐसी खेलांगा,
देखेगी दुनिया सारी,
हाथ जोड़ ले, कान पकड़ ले,
नाचेगा गिरधारी,
छूटे नाहीं जनम जनम तक,
ऐसो रंग लगावा,
राजी राजी बाहर आजा,
ज्यादा नहीं सतावां,
घणों समझायो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
भगतां सारा रगड़ रगड़,
कर दियो काळो पीलो,
कोई नहीं पिछाणे जी,
कुण है श्याम रंगीलो,
कुण मैं हूँ और कुण तू है,
अब भेद मिट्यो है सारो,
यो भी ऐसी होली खेली,
जनम सुधरगयो म्हारों,
म्हाने आनंद आ गया रे,
खाटू में मिल गयो साँवरो,
मंदिर में बड़गो साँवरो,
फागणियो आयो रे,
मंदिर में बड़गो साँवरो।
मंदिर में बड़गो साँवरो लिरिक्स Mandir Me Badago Sanvaro Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan by Namrata Karwa
रंग गुलाल म्हे लेकर आया- रंग और गुलाल हम (म्हे) लेकर।
खाटू के दरबार- श्री खाटू श्याम जी के दरबार में।
इबके फागण रंग स्यां बाबा- अबके (इबके) फाल्गुन (फागण) रंगेंगे (रंगस्या) बाबा को।
घणों करांगा प्यार- बहुत प्यार करेंगे।
काई होवे है देखेगा- क्या होगा देखेंगे।
यो सारो संसार- यह सारा संसार।
जद बाबा और प्रेमी- जब बाबा और प्रेमी के बीच।
फागणियो आयो रे- फागण आया गया है।
मंदिर में बड़गो साँवरो- मंदिर में बाबा घुस गया है।
आज्या रे गिरधारी- आ जाओ गिरधारी।
कोई पिछाणे नाहीं ऐसी-कोई पहचान नहीं सके ऐसे।
सूरत करदया थारी- सूरत कर दे(करदया) आपकी (थारी)
भगतां री भीड़ है भारी- भक्तों की (भगतां री) भीड़ है भारी।
हिवड़ो घबरायो रे- जी (हिवड़ो) घबरा गया है।
घणों समझायो रे बहुत समझाया (घणो समझायो)
भगतां सारा रगड़ रगड़- भक्तों ने मसल मसल कर (रगड़ रगड़ कर )
कर दियो काळो पीलो- रंग लगा कर काला पीला कर दिया है।
कोई नहीं पिछाणे जी- कृष्ण को कोई नहीं पहचान पा रहा है।
कुण है श्याम रंगीलो- कौन है श्याम रंगीलो।
कुण मैं हूँ और कुण तू है-कौन मैं हूँ और कौन तुम।
अब भेद मिट्यो है-सारो सारा भेद मिट चूका है।
खाटू के दरबार- श्री खाटू श्याम जी के दरबार में।
इबके फागण रंग स्यां बाबा- अबके (इबके) फाल्गुन (फागण) रंगेंगे (रंगस्या) बाबा को।
घणों करांगा प्यार- बहुत प्यार करेंगे।
काई होवे है देखेगा- क्या होगा देखेंगे।
यो सारो संसार- यह सारा संसार।
जद बाबा और प्रेमी- जब बाबा और प्रेमी के बीच।
फागणियो आयो रे- फागण आया गया है।
मंदिर में बड़गो साँवरो- मंदिर में बाबा घुस गया है।
आज्या रे गिरधारी- आ जाओ गिरधारी।
कोई पिछाणे नाहीं ऐसी-कोई पहचान नहीं सके ऐसे।
सूरत करदया थारी- सूरत कर दे(करदया) आपकी (थारी)
भगतां री भीड़ है भारी- भक्तों की (भगतां री) भीड़ है भारी।
हिवड़ो घबरायो रे- जी (हिवड़ो) घबरा गया है।
घणों समझायो रे बहुत समझाया (घणो समझायो)
भगतां सारा रगड़ रगड़- भक्तों ने मसल मसल कर (रगड़ रगड़ कर )
कर दियो काळो पीलो- रंग लगा कर काला पीला कर दिया है।
कोई नहीं पिछाणे जी- कृष्ण को कोई नहीं पहचान पा रहा है।
कुण है श्याम रंगीलो- कौन है श्याम रंगीलो।
कुण मैं हूँ और कुण तू है-कौन मैं हूँ और कौन तुम।
अब भेद मिट्यो है-सारो सारा भेद मिट चूका है।
Faganiyo Aayo Re | मंदिर में बड़ग्यो सांवरो, फागणियो आयो रे | Namrata Karwa | Fagun Mela 2023
Rang Gulaal Mhe Lekar Aaya,
Khaatu Ke Darbaar,
Ibke Faagan Rang Syaan Baba,
Ghano Karanga Pyaar,
Kaai Hove Hai Dekhega,
Yo Saaro Sansaar,
Jad Baba Aur Premi Ke Beech Mein,
Hovegi Takraar.
Faaganiyo Aayo Re,
(Jai Shri Shyam)
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Apna Hi Bhagtaan Se,
Aaj Dargyo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Gali Gali Mein Ghoom Raha Haan,
Haathaan Le Pichkaari,
Himmat Hai To Mandir Bahar,
Aajya Re Girdhari,
Koi Pichhaane Nahi Aisi,
Surat Kardya Thaari,
Kahaan Bachego Saawariya,
Bhagtaan Ri Bheed Hai Bhaari,
Hivdo Ghabraayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Holi Aisi Khelanga,
Dekhegi Duniya Saari,
Haath Jod Le, Kaan Pakad Le,
Naachega Girdhari,
Chhoote Nahi Janam Janam Tak,
Aiso Rang Lagaava,
Raaji Raaji Bahar Aaja,
Jyada Nahi Sataava,
Ghano Samjhaayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Bhagtaan Saara Ragad Ragad,
Kar Diyo Kaalo Peelo,
Koi Nahi Pichhaane Ji,
Kun Hai Shyam Rangeelo,
Kun Main Hoon Aur Kun Tu Hai,
Ab Bhed Mityo Hai Saaro,
Yo Bhi Aisi Holi Kheli,
Janam Sudhargyo Mhaaro,
Mhaane Anand Aa Gaya Re,
Khaatu Mein Mil Gayo Saavaro,
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Khaatu Ke Darbaar,
Ibke Faagan Rang Syaan Baba,
Ghano Karanga Pyaar,
Kaai Hove Hai Dekhega,
Yo Saaro Sansaar,
Jad Baba Aur Premi Ke Beech Mein,
Hovegi Takraar.
Faaganiyo Aayo Re,
(Jai Shri Shyam)
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Apna Hi Bhagtaan Se,
Aaj Dargyo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Gali Gali Mein Ghoom Raha Haan,
Haathaan Le Pichkaari,
Himmat Hai To Mandir Bahar,
Aajya Re Girdhari,
Koi Pichhaane Nahi Aisi,
Surat Kardya Thaari,
Kahaan Bachego Saawariya,
Bhagtaan Ri Bheed Hai Bhaari,
Hivdo Ghabraayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Holi Aisi Khelanga,
Dekhegi Duniya Saari,
Haath Jod Le, Kaan Pakad Le,
Naachega Girdhari,
Chhoote Nahi Janam Janam Tak,
Aiso Rang Lagaava,
Raaji Raaji Bahar Aaja,
Jyada Nahi Sataava,
Ghano Samjhaayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Bhagtaan Saara Ragad Ragad,
Kar Diyo Kaalo Peelo,
Koi Nahi Pichhaane Ji,
Kun Hai Shyam Rangeelo,
Kun Main Hoon Aur Kun Tu Hai,
Ab Bhed Mityo Hai Saaro,
Yo Bhi Aisi Holi Kheli,
Janam Sudhargyo Mhaaro,
Mhaane Anand Aa Gaya Re,
Khaatu Mein Mil Gayo Saavaro,
Mandir Mein Badgo Saavaro,
Faaganiyo Aayo Re,
Mandir Mein Badgo Saavaro.
Song: Mandir Mein Badgyo Sanwo ( Faganiyo Aayo Re)
Singer: Namrata Karwa
Music: Kamal Singh Bhunawat
Lyricist: Yogesh Sharma
Artist: Radhiav Sharma
Category: Hindi Devotional (Shyam Bhajan)
Singer: Namrata Karwa
Music: Kamal Singh Bhunawat
Lyricist: Yogesh Sharma
Artist: Radhiav Sharma
Category: Hindi Devotional (Shyam Bhajan)
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- गुजरी क्या होगी, उस माँ के दिल पर भजन लिरिक्स Gujari Kya Hogi Us Ma Ke Dil Par Bhajan Lyrics
- तुझे अपने बाबा पे भरोसा जो होगा लिरिक्स Tujhe Apne Baba Pe Bharosa Jo Hoga Bhajan Lyrics
- नजर कर दे कन्हैया मेरी ओर लिरिक्स Najar Kar De Kanhaiya Meri Or Bhajan Lyrics
- श्याम मैं हार लिया भजन लिरिक्स लिरिक्स Vandana Arora Gandhi-Shyam Main Haar Liya Lyrics
- टूट गया जग से भरोसा खुद से ही मैं हारा श्याम लिरिक्स Tut Gaya Jag Se Bharosa Lyrics
- हे री माई मेरा खाटू वाला, राखे सबकी लाज लिरिक्स He Ree Mai Mera Khatu Wala Lyrics