बांध घुँघरू पैरा के,
मैं छोड़ जमाना आगी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी
मैं सजनी तू साजन मेरा,
सारे जगत नै बेरा सै,
मान चाहे मत मान सांवरे,
इतना तो हक मेरा सै,
इश्क के पन्ने पढ़ बैठी,
मैं भूल नींद तै जागी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी।
नजरा सेती नजर मिलाकै,
कमली तनै बना दी मैं,
दर्शन करने आई थी,
सखियाँ नाचन लागी मैं
बण मैं फिरती मृगणी नै,
सही कस्तूरी पागी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी।
कौण कमल सिंह कैसा कुणबा,
बता मनै के करना सै
दिल के तार जुड़े तेरे तै,
धाम पै जीना मरना सै
तेरे नाम की मांग सजाई,
प्रेम की गंगा नहागी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी।
मैं छोड़ जमाना आगी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी
मैं सजनी तू साजन मेरा,
सारे जगत नै बेरा सै,
मान चाहे मत मान सांवरे,
इतना तो हक मेरा सै,
इश्क के पन्ने पढ़ बैठी,
मैं भूल नींद तै जागी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी।
नजरा सेती नजर मिलाकै,
कमली तनै बना दी मैं,
दर्शन करने आई थी,
सखियाँ नाचन लागी मैं
बण मैं फिरती मृगणी नै,
सही कस्तूरी पागी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी।
कौण कमल सिंह कैसा कुणबा,
बता मनै के करना सै
दिल के तार जुड़े तेरे तै,
धाम पै जीना मरना सै
तेरे नाम की मांग सजाई,
प्रेम की गंगा नहागी,
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं,
खुलके नाचण लागी।
सांवरिया मैं तेरे प्यार मैं लिरिक्स Sanwariya Main Tere Pyar Me Lyrics, Hariyanavi Krishna Bhajan Meaning (word)
बांध घुँघरू पैरा के-पैरों के घुँघरू बाँध के आ गई।मैं छोड़ जमाना आगी -मैं ज़माना छोड़ कर आ गई (आगी )
खुलके नाचण लागी - खुलकर नाचने (नाचण) लग गई (लागी) हूँ।
सारे जगत नै बेरा सै-सारे संसार को पता (बेरा ) है (से ).
इश्क के पन्ने पढ़ बैठी- इश्क पढ़ बैठी।
मैं भूल नींद तै जागी- अज्ञान को भुला मैं नींद से जाग गई हूँ।
नजरा सेती नजर मिलाकै- नज़रों से नजरे मिला कर (सेती) .
कमली तनै बना दी मैं- तुमने मुझे पागल (कमली) बना दिया है।
बण मैं फिरती मृगणी नै -वन (बण ) में फिरती हिरण (मृगनी) को (ने)
सही कस्तूरी पागी- सच्ची (सही ) कस्तूरी मिल गई है (पागी)
कौण कमल सिंह कैसा कुणबा- कमल सिंह (लेखक) बताओं तुम कौन हो और कैसा तुम्हारा कुनबा (रिस्तेदार) हैं।
बता मनै के करना सै - बताओं मुझे (मैंने) क्या करना है।
दिल के तार जुड़े तेरे तै -दिल के तार दिल से (ते ) जुड़ गए हैं।
धाम पै जीना मरना सै - मंदिर पे जीना और मंदिर पे मरना है (से)
सांवरिया तेरे प्यार में || New Krishna Meera Bhajan || Kavita Kishori || Mor Bhakti Bhajan
Lyrics
Baandh Ghungroo Pera Ke,
Main Chhod Jamaana Aagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Main Sajni Tu Saajan Mera,
Saare Jagat Ne Bera Sai,
Maan Chahe Mat Maan Saawre,
Itna Toh Haq Mera Sai,
Ishq Ke Panne Padh Baithi,
Main Bhool Neend Te Jaagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Najra Seti Nazar Milaake,
Kamli Tane Bana Di Main,
Darshan Karne Aayi Thi,
Sakhiyaan Naachan Laagi Main,
Ban Main Phirti Mrigni Ne,
Sahi Kastoori Paagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Kaun Kamal Singh Kaisa Kunba,
Bata Mane Ke Karna Sai,
Dil Ke Taar Jude Tere Te,
Dhaam Pe Jeena Marna Sai,
Tere Naam Ki Maang Sajayi,
Prem Ki Ganga Nahaagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Main Chhod Jamaana Aagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Main Sajni Tu Saajan Mera,
Saare Jagat Ne Bera Sai,
Maan Chahe Mat Maan Saawre,
Itna Toh Haq Mera Sai,
Ishq Ke Panne Padh Baithi,
Main Bhool Neend Te Jaagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Najra Seti Nazar Milaake,
Kamli Tane Bana Di Main,
Darshan Karne Aayi Thi,
Sakhiyaan Naachan Laagi Main,
Ban Main Phirti Mrigni Ne,
Sahi Kastoori Paagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Kaun Kamal Singh Kaisa Kunba,
Bata Mane Ke Karna Sai,
Dil Ke Taar Jude Tere Te,
Dhaam Pe Jeena Marna Sai,
Tere Naam Ki Maang Sajayi,
Prem Ki Ganga Nahaagi,
Saawariya Main Tere Pyaar Mein,
Khulke Naachan Laagi.
Song Bhajan - Sawariya Tere Pyar Mein
Singer - Kavita Kishori
Lyrics - Kamal Singh
Music - Mor Music Studio ( Sid Sinha )
Mixing- Mastering - Devender Dev ( Dr. D )
Video - Ratnakar Dramatic Art Production
Director - Sanjay Saxena
Producer - Rajesh Mor
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Singer - Kavita Kishori
Lyrics - Kamal Singh
Music - Mor Music Studio ( Sid Sinha )
Mixing- Mastering - Devender Dev ( Dr. D )
Video - Ratnakar Dramatic Art Production
Director - Sanjay Saxena
Producer - Rajesh Mor
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- मैं तो बरसाने जाऊंगा दूल्हा बनके लिरिक्स Main To Barsane Jaunga Bhajan Lyrics
- जगत सब छोड़ दिया सांवरे तेरे पीछे लिरिक्स Jagat Sab Chhod Diya Sanware Lyrics
- जब कोई ना संभाले संभालता है श्याम लिरिक्स Jab Koi Na Sambhale Bhajan Lyrics
- प्यारे दरसन दीज्यो आय तुम बिन रह्यो न जाय लिरिक्स Pyare Darshan Dijyo Aay Lyrics
- हम प्रेम दीवानी है वो प्रेम दीवाना हैं लिरिक्स Hum Prem Diwane Hain Lyrics
- तेरा दर्श पाने को जी चाहता है भजन लिरिक्स Tera Darash Pane Ko Ji Chahata Hai Lyrics