कुण तो लाया तुम्बडा भजन Kun To Laaya Tumbada

कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami

 
कुण तो लाया तुम्बडा भजन Kun To Laaya Tumbada

संत समागम हरि कथा,
तुलसी दुर्लभ दोय,
सुत दारा और लक्ष्मी,
पापी के भी घर होय।

कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
भाई भाई,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।

अरे शिवजी तो लाया तूम्बड़ा,
पार्वता नागर बेल,
गोरख जी लाया रै,
संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।

किण ने देवां रै तूम्बड़ा,
किण ने नागर बेल,
किण ने देवा रै,
संतों री अमर बेल,
शिवजी ने देवा तूम्बड़ा,
पार्वता ने नागर बेल,
गोरखजी ने देवा रै,
संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।

कठे बूआड़ु तूम्बड़ा,
कठोड़े नागर बेल,
कठे बूआड़ु संतो री अमर बेल,
पगा बवाडु तुम्बडा,
बगीचा नागर बेल,
भजना में बूआड़ु,
संतो री अमर बेल,
किण ती सींचूँ तूम्बड़ा,
भई किण ती नागर बेल,
किण ती सींचूँ रे संतो री अमर बेल,

घी स्यूं सीचु तुम्बडा,
दूदा स्यूं  नागर बेल,
शब्दों ती सींचूँ संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।

सुखन लागा तूम्बड़ा,
कुमलीजै नागर बेल,
कूम्पल तो संतो री अमर बेल,
राजा भरतरी विनती,
सुनो सब चित्त लाय,
अमर तो होइजो रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।
कुण तो लाया तुम्बडा,
कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।।
 

Sunita Swami || कुण तो लाया तूमड़ा || Kun To Laya Tumbda || Shankar Bhgwan Bhajan

Sant Samaagam Hari Katha,
Tulasi Durlabh Doy,
Sut Daara Aur Lakshmi,
Paapi Ke Bhi Ghar Hoy.

Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Bhai Bhai,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.

Are Shivaji To Laaya Tumbada,
Paarvata Naagar Bel,
Gorakh Ji Laaya Re,
Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.

Kin Ne Devaan Re Tumbada,
Kin Ne Naagar Bel,
Kin Ne Deva Re,
Santon Ri Amar Bel,
Shivaji Ne Deva Tumbada,
Paarvata Ne Naagar Bel,
Gorakhaji Ne Deva Re,
Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.

Kathe Buaadu Tumbada,
Kathode Naagar Bel,
Kathe Buaadu Santo Ri Amar Bel,
Paga Bavaadu Tumbada,
Bagicha Naagar Bel,
Bhajana Mein Buaadu,
Santo Ri Amar Bel,
Kin Ti Sinchun Tumbada,
Bhi Kin Ti Naagar Bel,
Kin Ti Sinchun Re Santo Ri Amar Bel,

Ghi Syun Sichu Tumbada,
Duda Syun  Naagar Bel,
Shabdon Ti Sinchun Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.

Sukhan Laaga Tumbada,
Kumalijai Naagar Bel,
Kumpal To Santo Ri Amar Bel,
Raaja Bharatari Vinati,
Suno Sab Chitt Laay,
Amar To Hoijo Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.
Kun To Laaya Tumbada,
Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel..
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

Next Post Previous Post