वृषभानु नंदिनी राजत है लिरिक्स Vrishbhanu Nandini Raajat Hai Lyrics

वृषभानु नंदिनी राजत है लिरिक्स Vrishbhanu Nandini Raajat Hai Lyrics, Radha Krishna Bhajan

वृषभानु नंदिनी राजत है,
सुरत रंग रस भरीं भामिनी सफल नारि सिर गाजत है।।
इत उतचलत पर दोऊ पग मद गयंद गति लाजत है।
अधर निरंग रंग गंडनि पर कटक कामकौ साजत है।।
उर पर लटक रही लट कारी कटिव किंकिनी बाजत है।
जय श्री हित हरिवंश पलटि प्रीतम पट जुवति जुगति सब छाजत है।
वृषभानु नंदिनी राजत है,
सुरत रंग रस भरीं भामिनी सफल नारि सिर गाजत है।।
इत उतचलत पर दोऊ पग मद गयंद गति लाजत है।
अधर निरंग रंग गंडनि पर कटक कामकौ साजत है।।
उर पर लटक रही लट कारी कटिव किंकिनी बाजत है।
जय श्री हित हरिवंश पलटि प्रीतम पट जुवति जुगति सब छाजत है।

वृषभानु नंदिनी राजत है | मंगला | श्री हित चतुरासी | श्री हित अम्बरीष जी

Vrshabhaanu Nandini Raajat Hai,
Surat Rang Ras Bharin Bhaamini Saphal Naari Sir Gaajat Hai..
It Utachalat Par Duo Pag Mad Gayand Gati Laajat Hai.
Adhar Nirang Rang Gandani Par Katak Kaamakau Saajat Hai..
Ur Par Latak Rahi Lat Kaari Kativ Kinkini Baajat Hai.
Jay Shri Hit Harivansh Palati Pritam Pat Juvati Jugati Sab Chhaajat Hai.
Vrshabhaanu Nandini Raajat Hai,
Surat Rang Ras Bharin Bhaamini Saphal Naari Sir Gaajat Hai..
It Utachalat Par Duo Pag Mad Gayand Gati Laajat Hai.
Adhar Nirang Rang Gandani Par Katak Kaamakau Saajat Hai..
Ur Par Latak Rahi Lat Kaari Kativ Kinkini Baajat Hai.
Jay Shri Hit Harivansh Palati Pritam Pat Juvati Jugati Sab Chhaajat Hai.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url