भगवान राम आरती लिरिक्स Bhagwan Raam Aarti Lyrics

भगवान राम आरती लिरिक्स Bhagwan Raam Aarti Lyrics



Latest Bhajan Lyrics
 
श्री राम चंद्र कृपालु भजु मन हरण भव भय दारुणम्।
नव कंजलोचन, कंज-मुख, कर-कंज, पद कंजारुणम्।।

कन्दर्प अगणित अमित छवी नव नील नीरज सुन्दरम्।।
पट्पीत मानहु तडित रूचि शुचि नौमी जनक सुतावरम्।।

भजु दीनबंधु दिनेश दानव दैत्यवंश निकन्दनम्।।
रघुनंद आनंद कंद कौशल चंद दशरथ नन्दनम्।

सिर मुकुट कुंडल तिलक चारू उदारु अंग विभूषणं।
आजानु भुज शर चाप धर सग्राम जित खरदूषणं।।

इति वदित तुलसीदास शंकर-शेष-मुनि-मन रंजनम्।
मम ह्रदय –कंच निवास कुरु कामादि खलदल-गंजनम्।।

मनु जाहिं राचेउ मिलहि सो बरु सहज सुन्दर सांवरो।
करुना निधान सुजान सिलु सनेहु जानत रावरो।।

एही भांति गौरी असीस सुनी सिया सहित हियं हरषी अली।
तुलसी भवानी पूजी पुनी पुनी मन मन्दिर चली।।
 


Shri Ram Chandra Kripalu Bhajman | Ram Stuti | Ram Bhajan | Morning Bhajan | Shree Ram Song

Shri Ram Chandra Kripalu Bhaju Mana Harana Bhava Bhaya Daruna।
Nava Kanja-Lochana, Kanja-Mukha, Kara-Kanja, Pada Kanja-Aruna।।

Kandarpa Aganita Amita Chhavi Nava Neela Neeraja Sundaram।।
Patpeeta Mana-Hu Tadita Ruchi Shuchi Naummi Janaka Sutavaram।।

Bhaju Deena-Bandhu Dinesha Daanava Daitya-Vamsh Nikandanam।।
Raghunanda Ananda Kanda Kaushala Chanda Dasharatha Nandanam।

Sira Mukuta Kundala Tilaka Chaaru Udaaru Anga Vibhushanam।
Aajaanu Bhuja Shar Chaapa Dhara Sagrama Jita Kharadushanam।।

Iti Vadita Tulasidasa Shankar-Shesha-Muni-Mana Ranjanam।
Mama Hridaya-Kancha Nivasa Kuru Kaamaadi Khaladala-Ganjanam।।

Manu Jahi Rachaeu Milahi So Baru Sahaja Sundara Saamvaro।
Karuna Nidhaana Sujana Silu Sanehu Janata Raavaro।।

Ehi Bhaanti Gauri Asisa Suni Siyaa Sahita Hiyam Harashi Ali।
Tulasi Bhavaani Poojee Punee Punee Mana Mandira Chali।।

ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.

ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

+

एक टिप्पणी भेजें