सखी री लाज बैरण भई लिरिक्स Sakhi Ree Laaj Bairan Bhai Lyrics

सखी री लाज बैरण भई लिरिक्स Sakhi Ree Laaj Bairan Bhai Lyrics मीरा भजन

सखी री लाज बैरण भई।।टेक।।
श्रीलाल गोपाल के सँग, काहे नाहीं गई।
कठिन क्रूर अक्रूर आयो, साजि रथ कहै नई।
रथ चढ़ाय गोपाल लैगो, हाथ मींजत रही।
कठिन छाती स्याम बिछुरत, बिरह तें मत तई।
दासी मीरां लाल गिरिधर, बिखर क्यूँ ना गई।।
Sakhee Ree Laaj Bairan Bhee..tek..
Shreelaal Gopaal Ke Sang, Kaahe Naaheen Gaee.
Kathin Kroor Akroor Aayo, Saaji Rath Kahai Naee.
Rath Chadhaay Gopaal Laigo, Haath Meenjat Rahee.
Kathin Chhaatee Syaam Bichhurat, Birah Ten Mat Taee.
Daasee Meeraan Laal Giridhar, Bikhar Kyoon Na Gaee.
(क्रूर=कठिन, अक्रूर=कंस का एक दूत जो कृष्ण को रथ पर चढ़ाकर मथुरा ले गया, हाथ मींजत रही=हाथ मलती रही, तई= संपत्प होती रही, बिखर क्यूँ ना गई=टुकड़े-टुकड़े क्यों न हो गई)
 
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url