सखी री लाज बैरण भई।
सखी री लाज बैरण भई।
श्रीलाल गोपालके संग काहें नाहिं गई॥
श्रीलाल गोपालके संग काहें नाहिं गई॥
कठिन क्रूर अक्रूर आयो साज रथ कहं नई ।
रथ जोत कर
रथ चढ़ाय गोपाल ले गयो हाथ मींजत रही॥
रथ चढ़ाय गोपाल ले गयो हाथ मींजत रही॥
कठिन छाती स्याम बिछड़त बिरहतें तन तई ।
दासि मीरा लाल गिरधर बिखर क्यूं ना गई॥
बैरिन - बाधा पहुंचाने वाली
तई = देह जल गई
सखी री लाज बैरण भई।
श्रीलाल गोपालके संग काहें नाहिं गई॥
श्रीलाल गोपालके संग काहें नाहिं गई॥
कठिन क्रूर अक्रूर आयो साज रथ कहं नई ।
रथ जोत कर
रथ चढ़ाय गोपाल ले गयो हाथ मींजत रही॥
रथ चढ़ाय गोपाल ले गयो हाथ मींजत रही॥
कठिन छाती स्याम बिछड़त बिरहतें तन तई ।
दासि मीरा लाल गिरधर बिखर क्यूं ना गई॥
बैरिन - बाधा पहुंचाने वाली
तई = देह जल गई
Meera Bhajan - Sakhi Ri Laaj with Lyrics, Voice - Lata
sakhi ri laaj bairan bhaisakhi ri laaj bairan bhai
shri laal gopal ke sang
kahe naahi gayi
sakhi ri laaj bairan bhai
chalan chahat gokul hi te ae ae ae
chalan chahat gokul hi te
rath sajayo naahi
rath chadhaye gopaal lai gayo
raht chadhaye gopaal lai gayo
haath mijat rahi
sakhi ri laaj bairan bhai
kathin chhati shyaam bithurat
kathin chhati shyaam bithurat
kathin chhati shyaam bithurat
birah me tanatai
daas mira laal giridhar
daas mira laal giridhar
bikhar kyun gayi
sakhi ri laaj bairan bhai
sakhi ri laaj bairan bhai
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- मुरली वाले श्याम तुमको आना होगा लिरिक्स Murali Wale Shyam Lyrics
- छैल छबीलो श्याम बिहारी भजन लिरिक्स Chhail Chhabilo Shyam Bihari Lyrics
- थोड़ी जगह दे दो मुझे अपने मन्दिर में भजन लिरिक्स Thodi Jagah De Do Mujhe Apne Mandir Me Bhajan Lyrics
- Krishnashtakama Meaning Lyrics Benefits
- गोपाल गोकुल वल्लभी भजन लिरिक्स Gopal Gokul Vallabhi Bhajan Lyrics
- मेरा दिल श्याम का घर भजन लिरिक्स Mera Dil Shyam Ka Bhar Lyrics