सुण सुण म्हारी काया लाड़ली भजन लिरिक्स

सुण सुण म्हारी काया लाड़ली भजन लिरिक्स Rajasthani Bhajan

प्रस्तुत भजन राजस्थानी भाषा का एक कबीर भजन है जिसमे मानव देह को लाडली कहकर इसे "सोने के समान', "हंसा के समान" "कोयल के समान बताकर सन्देश दिया है की यह शुद्ध रूप में है, इसमें सांसारिक मायाजनित कार्यों की मिलावट मत करना। इसमें कहीं कोई दाग नहीं लग जाए, तुम इसका विशेष ध्यान रखना। कुसंगति से बचना और ईश्वर के सुमिरण से आवागमन के फेर से मुक्त हो जाना। 

 
सुण सुण म्हारी काया लाड़ली लिरिक्स Sun Sun Mhari Kaaya Laadali Lyrics Kabiri Bhajan Lyrics Hindi Rajasthani Bhajan

सुण सुण म्हारी काया लाड़ली,
थाने कहूं समझाय,
या जग काजळ कोठरी,
यामें विषय दाग़ लग जाय,

सुण सुण हो,
म्हारी काया ओ लाड़ली,
आत्मा में दाग़ लगाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति,
सुण सुण म्हारी काया लाड़ली,
आत्मा में दाग़ लगाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति।

या काया थारी सोना वरणी,
सोना में खोट मिलाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति,
सुण सुण म्हारी काया लाड़ली,
आत्मा में दाग़ लगाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति।

या काया थारी हंसा वरणी,
हंसा ने बगुलों बनाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति,
सुण सुण म्हारी काया लाड़ली,
आत्मा में दाग़ लगाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति।

या काया थारी, कोयल वरणी,
कोयल काग बनाजे मति,
कुसंगत में ज्याजे मति,
सुण सुण म्हारी काया लाड़ली,
आत्मा में दाग़ लगाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति।

कहत कबीर सा, सुण म्हारी काया,
आवागमन में आईजे मति,
कुसंगत में ज्याजे मति,
सुण सुण म्हारी काया लाड़ली,
आत्मा में दाग़ लगाजे मति,
कुसंग में ज्याजे मति।
 

सुन सुन वो महारी काया | Sun Sun Wo Mahari Kaya | Sunlo Satguru Ki Vaani Deepguru Ki Jubani |

Sun Sun Mhaaree Kaaya Laadalee,
Thaane Kahoon Samajhaay,
Ya Jag Kaajal Kotharee,
Yaamen Vishay Daag Lag Jaay,

Sun Sun Ho,
Mhaaree Kaaya O Laadalee,
Aatma Mein Daag Lagaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati,
Sun Sun Mhaaree Kaaya Laadalee,
Aatma Mein Daag Lagaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati.

Ya Kaaya Thaaree Sona Varanee,
Sona Mein Khot Milaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati,
Sun Sun Mhaaree Kaaya Laadalee,
Aatma Mein Daag Lagaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati.

Ya Kaaya Thaaree Hansa Varanee,
Hansa Ne Bagulon Banaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati,
Sun Sun Mhaaree Kaaya Laadalee,
Aatma Mein Daag Lagaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati.

Ya Kaaya Thaaree, Koyal Varanee,
Koyal Kaag Banaaje Mati,
Kusangat Mein Jyaaje Mati,
Sun Sun Mhaaree Kaaya Laadalee,
Aatma Mein Daag Lagaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati.

Kahat Kabeer Sa, Sun Mhaaree Kaaya,
Aavaagaman Mein Aaeeje Mati,
Kusangat Mein Jyaaje Mati,
Sun Sun Mhaaree Kaaya Laadalee,
Aatma Mein Daag Lagaaje Mati,
Kusang Mein Jyaaje Mati.
 
Album - Sunlo Satguru Ki Vaani Deepguru Ki Jubani
Song - Sun -Sun Wo Mahari Kaya
Singer - Bhagwat Acharya Swami Deepguru Jee
Music - Dinesh Dabur
Video Director - Vimal Sharma
Label - Unix Music

Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें