हरि मिलणा जो चावे तो,
हो बीरा चकमक होकर लाग,
सुण सुण ये म्हारी काया ये रंगीली,
कुसंगत में जावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
राम जी बणायो थाने सोना बरणी,
सोना को पीतळ बणावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
राम जी बनाया थाने हीरा बरणी,
हीरा को कांकरों बणावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
राम जी बनायो थाने कोयल बरणी,
कोयल को कागो बनावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
राम जी बनायो थाने हंसा बरणी,
हंसा को बुगलो बणावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
सुण सुण ये मारी काया ये रंगीली,
कुसंगत में जावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
कुसंगत में जावे मत ना,
आत्मा के दाग़ लगावे मत ना।
Ramkumar maluni bhajan Sun sun ye mari kaya ye rangali | चेतावनी भजन। रामकुमार मालूणी भजन |
Sun Sun Ye Mhaari Kaaya Ye Rangili,
Kusangat Mein Jaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
Raam Ji Banaayo Thaane Sona Barani,
Sona Ko Pital Banaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
Raam Ji Banaaya Thaane Hira Barani,
Hira Ko Kaankaron Banaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
Raam Ji Banaayo Thaane Koyal Barani,
Koyal Ko Kaago Banaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
Raam Ji Banaayo Thaane Hansa Barani,
Hansa Ko Bugalo Banaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
Sun Sun Ye Maari Kaaya Ye Rangili,
Kusangat Mein Jaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
Sun Sun Ye Mhaari Kaaya Ye Rangili,
Kusangat Mein Jaave Mat Na,
Aatma Ke Daag Lagaave Mat Na.
| सुण सुण ये मारी काया ये रंगीली | Sun sun ye Mari kaya ye rangali | देसी भजन
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- करना रे होय सो कर ले रे साधो Karana Re Hoy So Kar Le Sadho Shabnam Virmani
- समझ मन माँयला रै बीरा मैली चादर धोय Samajh Man Mayala Re Satyanarayan Sharma
- डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा Dedariya Chhod Chilariye Ree Aasa
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |