थे ही तो म्हारा मायड़ बाप भजन लिरिक्स The Hi To Mhara Mayad Baap Lyrics

थे ही तो म्हारा मायड़ बाप भजन लिरिक्स The Hi To Mhara Mayad Baap Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Singer- Writer: Chaitanya Dadhich

थे ही तो म्हारा मायड़ बाप जी,
म्हारा खाटू रा सिरदार,
नैया पड़ी है मँझधार,
उतारो पार।
डगमग डगमग़ डौलती,
नैया डुबेली मँझधार,
आके सम्भालो पतवार,
उतारो पार।

जीवन घोर अंधेर में जी,
नहीं सूझे कोई पार,
ल्यो म्हाने इब तो उबार,
उतारो पार।

झिरमिर बह रही म्हारे,
आसुडे री धार,
रो रो करे है पुकार,
उतारो पार।

भर भर आवे म्हारो काळजो,
बाबा थारो ही आधार,
कर दो कृपा करतार,
उतारो पार।

थारे चरणों म्हाने राखज्यो जी,
थे तो चाकर, कृष्ण मुरार,
चेतन करे है पुकार,
थे ही तो म्हारा मायड़ बाप जी,
म्हारा खाटू रा सिरदार,
नैया पड़ी है मँझधार,
उतारो पार।
डगमग डगमग़ डौलती,
नैया डुबेली मँझधार,
आके सम्भालो पतवार,
उतारो पार। 

थे ही तो म्हारा मायड़ बाप राजस्थानी खाटू श्याम जी भजन हिंदी मीनिंग  The Hi To Mhara Mayad Baap Khatu Shyam Ji Bhajan Hindi Meaning (Rajasthani Bhajan Meaning in Hindi)

थे ही तो म्हारा मायड़ बाप जी : आप ही मेरे माता (मायड़) और पिता हैं।
म्हारा खाटू रा सिरदार : आप ही खाटू के सरदार, स्वामी हैं।
नैया पड़ी है मँझधार,  उतारो पार : मेरी नैयाँ बीच मंझधार में पड़ी है आप ही इसे पार लगाओ।
डगमग डगमग़ डौलती नैया डुबेली मँझधार : मेरी नैया डगमग डौल रही है आप इसे बचाएं, यह मंझधार में डूबने वाली है।
आके सम्भालो पतवार, उतारो पार : इसकी पतवार अब आप ही सम्भालो।
जीवन घोर अंधेर में जी, नहीं सूझे कोई पार : जीवन में बहुत अँधेरा है, कोई राह सूझ नहीं रही है, दिखाई नहीं दे रही है।
ल्यो म्हाने इब तो उबार, उतारो पार : हमें अबकी बार / अब तो उबार लो, भव से पार लगाओ।
झिरमिर बह रही म्हारे, आसुडे री धार : मेरी आँखों से निरंतर आंसू बह रहे है।
रो रो करे है पुकार, उतारो पार : आप से रोते हुए विनती है की हमें पार लगाओ।
भर भर आवे म्हारो काळजो, बाबा थारो ही आधार : हमारा कलेजा/हृदय भर भर आता है, बाबा आप ही हमारे आधार हैं।
कर दो कृपा करतार, उतारो पार : हे नाथ/करतार, हम पर कृपा करो।
थारे चरणों म्हाने राखज्यो जी, थे तो चाकर, कृष्ण मुरार : हे कृष्ण मुरारी आप हमें अपने चरणों में स्थान दो।
चेतन करे है पुकार, थे ही तो म्हारा मायड़ बाप जी : चेतन, लेखक आपसे विनय कर रहा है की आप ही हमारे माता पिता हैं। 

Mayad Baap | थे ही तो म्हारा मायड़ बाप | New Khatu Shyam Bhajan | Chaitanya Dadhich (Full HD)

The Hi To Mhaara Maayad Baap Ji,
Mhaara Khaatu Ra Siradaar,
Naiya Padi Hai Manjhadhaar,
Utaaro Paar.
Dagamag Dagamag Daulati,
Naiya Dubeli Manjhadhaar,
Aake Sambhaalo Patavaar,
Utaaro Paar.

Jivan Ghor Andher Mein Ji,
Nahin Sujhe Koi Paar,
Lyo Mhaane Ib To Ubaar,
Utaaro Paar.

Jhiramir Bah Rahi Mhaare,
Aasude Ri Dhaar,
Ro Ro Kare Hai Pukaar,
Utaaro Paar.

Bhar Bhar Aave Mhaaro Kaalajo,
Baaba Thaaro Hi Aadhaar,
Kar Do Krpa Karataar,
Utaaro Paar.

Thaare Charanon Mhaane Raakhajyo Ji,
The To Chaakar, Krshn Muraar,
Chetan Kare Hai Pukaar,
The Hi To Mhaara Maayad Baap Ji,
Mhaara Khaatu Ra Siradaar,
Naiya Padi Hai Manjhadhaar,
Utaaro Paar.
Dagamag Dagamag Daulati,
Naiya Dubeli Manjhadhaar,
Aake Sambhaalo Patavaar,
Utaaro Paar.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url