मंदिर में तालो लगायो भजन लिरिक्स Mandir Me Taalo Bhajan Lyrics

मंदिर में तालो लगायो भजन लिरिक्स Mandir Me Taalo Bhajan Lyrics, खाटू श्याम जी भजन बाय श्याम अग्रवाल जी।

मंदिर में तालो लगायो,
घर घर में बाबो आयो,
संकट देख्यो जी घर मैं,
यो मोर छड़ी ने घुमावै,
यो बाबो तो संकट हारी है,
जान गई दुनियाँ सारी है।

बिन भगता के श्याम धणी के,
मनड़ो कोणी लागै,
खाटू आवन जावणिया के,
रहवे हर पल सागै,
भगता को काम बणावे,
विपदा ने दूर भगावे,
संकट देख्यो जी घर मैं,
यो मोर छड़ी ने घुमावे,
यो मोरछड़ी ने घुमावै,
यो बाबो तो संकट हारी है,
जाण गई दुनियाँ सारी है।

सेवक को यो रूप धरकर,
घूम रहयो है जग माहीं,
बैठे करिश्मों दिखलावे है,
जठे मची त्राहि त्राहि,
सब ने यो धीर बंधावे,
मेरे होते क्यों घबरावे,
संकट देख्यो जी घर मैं,
यो मोर छड़ी ने घुमावे,
यो मोरछड़ी ने घुमावै,
यो बाबो तो संकट हारी है,
जाण गई दुनियाँ सारी है।

भाग रहयो चारयूं कानी,
फुरसत इने कोनी,
श्याम कहवे इन डर लागे,
हो जावे ना अनहोनी,
इके होते हार ना होसी,
कोई भगत ना रोसी,
संकट देख्यो जी घर मैं,
यो मोर छड़ी ने घुमावे,
यो मोरछड़ी ने घुमावै,
यो बाबो तो संकट हारी है,
जाण गई दुनियाँ सारी है।

मंदिर में तालो लगायो,
घर घर में बाबो आयो,
संकट देख्यो जी घर मैं,
यो मोर छड़ी ने घुमावै,
यो बाबो तो संकट हारी है,
जान गई दुनियाँ सारी है।

मंदिर में बाबा ने ताला क्यों लगाया इस भजन से सुने ~ Mandir Mein Taalo ~ Shyam Agarwal Shyam Bhajan

Mandir Mein Taalo Lagaayo,
Ghar Ghar Mein Baabo Aayo,
Sankat Dekhyo Ji Ghar Main,
Yo Mor Chhadi Ne Ghumaavai,
Yo Baabo To Sankat Haari Hai,
Jaan Gai Duniyaan Saari Hai.

Bin Bhagata Ke Shyaam Dhani Ke,
Manado Koni Laagai,
Khaatu Aavan Jaavaniya Ke,
Rahave Har Pal Saagai,
Bhagata Ko Kaam Banaave,
Vipada Ne Dur Bhagaave,
Sankat Dekhyo Ji Ghar Main,
Yo Mor Chhadi Ne Ghumaave,
Yo Morachhadi Ne Ghumaavai,
Yo Baabo To Sankat Haari Hai,
Jaan Gai Duniyaan Saari Hai.

Sevak Ko Yo Rup Dharakar,
Ghum Rahayo Hai Jag Maahin,
Baithe Karishmon Dikhalaave Hai,
Jathe Machi Traahi Traahi,
Sab Ne Yo Dhir Bandhaave,
Mere Hote Kyon Ghabaraave,
Sankat Dekhyo Ji Ghar Main,
Yo Mor Chhadi Ne Ghumaave,
Yo Morachhadi Ne Ghumaavai,
Yo Baabo To Sankat Haari Hai,
Jaan Gai Duniyaan Saari Hai.

Bhaag Rahayo Chaarayun Kaani,
Phurasat Ine Koni,
Shyaam Kahave In Dar Laage,
Ho Jaave Na Anahoni,
Ike Hote Haar Na Hosi,
Koi Bhagat Na Rosi,
Sankat Dekhyo Ji Ghar Main,
Yo Mor Chhadi Ne Ghumaave,
Yo Morachhadi Ne Ghumaavai,
Yo Baabo To Sankat Haari Hai,
Jaan Gai Duniyaan Saari Hai.

Mandir Mein Taalo Lagaayo,
Ghar Ghar Mein Baabo Aayo,
Sankat Dekhyo Ji Ghar Main,
Yo Mor Chhadi Ne Ghumaavai,
Yo Baabo To Sankat Haari Hai,
Jaan Gai Duniyaan Saari Hai.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url