मीठे रस से भरियोड़ी राधा रानी लागे

मीठे रस से भरियोड़ी राधा रानी लागे

राधा तू बड़ भागिनी,
और कौन तपस्या किन,
तीन लोक के स्वामी हैं,
राधा सब तेरे आधीन।

मीठे रस से भरियोड़ी,
राधा रानी लागे,
महारानी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागै।

यमुना मैया कारी कारी,
राधा गोरी गोरी,
वृन्दावन में धूम मचावे,
बरसाने की छौरी,
बृजधाम राधा जूं की,
रजधानी लागे,
रजधानी लागे,
महारानी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागै।

ना भावे अब माखन मिश्री,
और ना कोई मिठाई,
जीबड़या ने भावे अब तो,
राधा नाम मलाई,
वृषभानु की लल्ली तो,
गुड़धानी  लागे,
गुड़धानी  लागै,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागै।

कान्हाँ नित मुरली मे टेरे,
सुमरे बारम्बार,
कोटिन रूप धरे मनमोहन,
कोई ना पावे पार,
राधा रूप की अनोखी,
पटरानी लागे,
महारानी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागै।

राधा राधा नाम रटत हैं,
जो नर आठों याम,
उनकी बाधा दूर करत हैं,
राधा राधा नाम,
राधा नाम मे सफ़ल,
जिंदगानी लागे,
जिंदगानी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागै।

मीठे रस से भरियोड़ी,
राधा रानी लागे,
महारानी लागे,
मन्ने खारो खारों,
जमुना जी रो पाणी लागे,
मन्ने खारो खारो,
जमुना जी रो पाणी लागै।

मीठे रस से भर्यो राधा रानी लागे - Radha Rani New Song - Rakesh Kala @Saawariya

wite here
Raadha Tu Bad Bhaagini,
Aur Kaun Tapasya Kin,
Tin Lok Ke Svaami Hain,
Raadha Sab Tere Aadhin.

Mithe Ras Se Bhariyodi,
Raadha Raani Laage,
Mahaaraani Laage,
Manne Khaaro Khaaro,
Jamuna Ji Ro Paani Laage,
Manne Khaaro Khaaro,
Jamuna Ji Ro Paani Laagai.

Yamuna Maiya Kaari Kaari,
Raadha Gori Gori,
Vrndaavan Mein Dhum Machaave,
Barasaane Ki Chhauri,
Brjadhaam Raadha Jun Ki,
Rajadhaani Laage,
Rajadhaani Laage,
Mahaaraani Laage,
Manne Khaaro Khaaro,
Jamuna Ji Ro Paani Laage,
Manne Khaaro Khaaro,
Jamuna Ji Ro Paani Laagai. 
Next Post Previous Post