नवलनागरि नवल नागर लिरिक्स Nawalgiri Nawal Nagar Lyrics

नवलनागरि नवल नागर लिरिक्स Nawalgiri Nawal Nagar Lyrics, Krishna bhajan by Hit श्री हित अम्बरीष जी

नवलनागरि नवल नागर किशोर मिलि
कुंज कोमल कमल-दलनि सज्जा रची।
गौर-साँवल अंग रुचिर तापर मिले
सरस मणि नील मनौ मृदुल कंचन खची।।
सुरत नीवी निबंध हेत प्रिय मानिनी
प्रिया की भुजनि में कलह मोंहन मची।
सुभग श्रीफल उरज पानि परसत रोष
हुँकार गर्व दृग-भंग भामिनि लची।।
कोक कोटिक रभस रहसि हरिवंश हित
विविध कल माधुरी किमपि नाहिंन बची।
प्रणयमय रसिक ललितादि लोचन-चषक
पिवत मकरंद सुख-रासि अंतर सची।।

नवलनागरि नवल नागर किशोर मिलि | निकुंज विलास | श्री हित चतुरासी | श्री हित अम्बरीष जी

Navalanaagari Naval Naagar Kishor Mili
Kunj Komal Kamal-dalani Sajja Rachi.
Gaur-saanval Ang Ruchir Taapar Mile
Saras Mani Nil Manau Mrdul Kanchan Khachi..
Surat Nivi Nibandh Het Priy Maanini
Priya Ki Bhujani Mein Kalah Monhan Machi.
Subhag Shriphal Uraj Paani Parasat Rosh
Hunkaar Garv Drg-bhang Bhaamini Lachi..
Kok Kotik Rabhas Rahasi Harivansh Hit
Vividh Kal Maadhuri Kimapi Naahinn Bachi.
Pranayamay Rasik Lalitaadi Lochan-chashak
Pivat Makarand Sukh-raasi Antar Sachi..
+

एक टिप्पणी भेजें