बता हनुमान पियारा रे भाई कुण से देश भजन Bata Hanuman Pyara Re Bhai Bhajan

बता हनुमान पियारा रे भाई कुण से देश भजन Bata Hanuman Pyara Re Bhai Bhajan


 
बता हनुमान पियारा रे भाई कुण से देश भजन Bata Hanuman Pyara Re Bhai Bhajan

बता हनुमान पियारा रे।।
भाई कुण से देश ते आया।।
मुद्रिका लेकर आयो निशानी,
मनै तू लागे कोई बलवानी,
समन्दर लांघ के खारा रे।।
भाई कुण से देश ते आया।।
घणा जोखम था फेर भी आया,
मेरे रघुवर का संदेशा ल्याया,
बता के लागै तू म्हारा रे।।
भाई कुण से देश ते आया।।
क्यूं मनै सोने का मृग देखा,
क्यूं मनै लांघी लक्ष्मण रेखा,
बिछड़ गया राम हमारा रे।।
भाई कुण से देश ते आया।।
भरोसो राख रामजी आसी,
यो रावण करणी को फल पासी,
के धरम कदै नही हारा रे।।
माई मैं भारत देश ते आया,
मनै श्री राम भिजाया रे।।
माई मैं भारत देश ते आया।।
सब भग्तां संग अम्बरीष गावै,
मां सीता हनुमत ने बतळावै,
तू बेगो आई दुबारा रे।।
भाई कुण से देश ते आया,
मनै श्री राम भिजाया रे।।
माई मैं भारत देश ते आया।।





बता हनुमान पियारा रे भाई कुण से देश ते आया Ashok Vatika Sita Hanuman Sunderkand Ambrish Kumar Mumbai


ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
 

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

 
Bata Hanuman Bhajan
Bata Hanuman Piyara Re।।
Bhai Kun Se Desh Te Aaya।।
Mudrika Lekar Aayo Nishani,
Manai Tu Lage Koi Balwani,
Samundar Langh Ke Khara Re।।
Bhai Kun Se Desh Te Aaya।।
Ghana Jokham Tha Fer Bhi Aaya,
Mere Raghuwar Ka Sandesha Lyaya,
Bata Ke Lage Tu Mhara Re।।
Bhai Kun Se Desh Te Aaya।।
Kyun Manai Sone Ka Mrig Dekha,
Kyun Manai Langhi Lakshman Rekha,
Bichhad Gaya Ram Hamara Re।।
Bhai Kun Se Desh Te Aaya।।
Bharoso Rakh Ramji Aasi,
Yo Ravan Karni Ko Phal Pasi,
Ke Dharam Kadai Nahi Haara Re।।
Mai Main Bharat Desh Te Aaya,
Manai Shri Ram Bhijaya Re।।
Mai Main Bharat Desh Te Aaya।।
Sab Bhagtan Sang Ambarish Gaave,
Maan Sita Hanumat Ne Batlavaave,
Tu Bego Aayi Dubara Re।।
Bhai Kun Se Desh Te Aaya,
Manai Shri Ram Bhijaya Re।।
Mai Main Bharat Desh Te Aaya।। 

प्रस्तुति एवं रचयिता :-अम्बरीष कुमार मुंबई

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें