हे री मैं तो प्रेम-दिवानी मेरो दरद न जाणै कोय लिरिक्स He Ri Me To Prem Diwani Mero Darad Naa Jaane Koy Lyrics
हे री मैं तो प्रेम-दिवानी मेरो दरद न जाणै कोय।
घायल की गति घायल जाणै, जो कोई घायल होय।
जौहरि की गति जौहरी जाणै, की जिन जौहर होय।
सूली ऊपर सेज हमारी, सोवण किस बिध होय।
गगन मंडल पर सेज पिया की किस बिध मिलणा होय।
दरद की मारी बन-बन डोलूँ बैद मिल्या नहिं कोय।
मीरा की प्रभु पीर मिटेगी, जद बैद सांवरिया होय।
घायल की गति घायल जाणै, जो कोई घायल होय।
जौहरि की गति जौहरी जाणै, की जिन जौहर होय।
सूली ऊपर सेज हमारी, सोवण किस बिध होय।
गगन मंडल पर सेज पिया की किस बिध मिलणा होय।
दरद की मारी बन-बन डोलूँ बैद मिल्या नहिं कोय।
मीरा की प्रभु पीर मिटेगी, जद बैद सांवरिया होय।
He Ree Main To Prem-divaanee Mero Darad Na Jaanai Koy.
Ghaayal Kee Gati Ghaayal Jaanai, Jo Koee Ghaayal Hoy.
Jauhari Kee Gati Jauharee Jaanai, Kee Jin Jauhar Hoy.
Soolee Oopar Sej Hamaaree, Sovan Kis Bidh Hoy.
Gagan Mandal Par Sej Piya Kee Kis Bidh Milana Hoy.
Darad Kee Maaree Ban-ban Doloon Baid Milya Nahin Koy.
Meera Kee Prabhu Peer Mitegee, Jad Baid Saanvariya Hoy.
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- आओ मनमोहना जी जोऊं थांरी बाट मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
- आज अनारी ले गयो सारी मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
- मीरा कृष्ण की उपासना मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
- होली पिया बिन लागाँ री खारी मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
- अब तौ हरी नाम लौ लागी मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
- अब मैं सरण तिहारी जी, मोहि राखौ कृपा निधान मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics