मोती मूँगे उतार बनमाला पोई॥
अंसुवन जल सींचि सींचि प्रेम बेलि बोई।
अब तो बेल फैल गई आणँद फल होई॥
दूध की मथनिया बडे प्रेम से बिलोई।
माखन जब काढि लियो छाछ पिये कोई॥
भगत देखि राजी हुई जगत देखि रोई।
दासी 'मीरा लाल गिरिधर तारो अब मोही॥
अंसुवन जल सींचि सींचि प्रेम बेलि बोई।
अब तो बेल फैल गई आणँद फल होई॥
दूध की मथनिया बडे प्रेम से बिलोई।
माखन जब काढि लियो छाछ पिये कोई॥
भगत देखि राजी हुई जगत देखि रोई।
दासी 'मीरा लाल गिरिधर तारो अब मोही॥
Motee Moonge Utaar Banamaala Poee.
Ansuvan Jal Seenchi Seenchi Prem Beli Boee.
Ab To Bel Phail Gaee Aanand Phal Hoee.
Doodh Kee Mathaniya Bade Prem Se Biloee.
Maakhan Jab Kaadhi Liyo Chhaachh Piye Koee.
Bhagat Dekhi Raajee Huee Jagat Dekhi Roee.
Daasee Meera Laal Giridhar Taaro Ab Mohee.
Soulful Krishna Meera Bhajans | Krishna Songs | Sadhna Sargam | Ravindra Jain | Popular Bhajans 2018
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- नही जाऊंरे जमुना पाणीडा लिरिक्स Nahi Jaau Re Jamuna Panida Lyrics
- नैना लोभी रे बहुरि सके नहिं आय लिरिक्स Naina Lobhi Re Bahuri Sake Lyrics
- पलक न लागी मेरी स्याम बिना लिरिक्स Palak Na Lagi Meri Shyam Bina Lyrics
- बसो मोरे नैनन में नंदलाल लिरिक्स Baso More Nainan Me Nandlal Lyrics Meera Padawali
- पग घूँघरू बाँध मीरा नाची रे लिरिक्स Pag Ghunghru Bandh Mira Nachi Lyrics
- नींद नहीं आवे जी सारी रात लिरिक्स Nind Nahi Aave Ji Sari Raat Lyrics