तोसों लाग्यो नेह रे प्यारे नागर नंद कुमार लिरिक्स Tosyo Lagyo Neh Re Pyare Meera Bhajan Lyrics
तोसों लाग्यो नेह रे प्यारे, नागर नंद कुमार।
मुरली तेरी मन हर्यो, बिसर्यो घर-व्यौहार॥
जब तें सवननि धुनि परि, घर आँगण न सुहाइ।
पारधि ज्यूँ चूकै नहीं, मृगी बेधी दइ आइ॥
पानी पीर न जानई ज्यों मीन तड़फि मरि जाइ।
रसिक मधुप के मरम को नहिं समुझत कमल सुभाइ॥
दीपक को जो दया नहिं, उड़ि-उड़ि मरत पतंग।
'मीरा' प्रभु गिरिधर मिले, जैसे पाणी मिलि गयो रंग॥
मुरली तेरी मन हर्यो, बिसर्यो घर-व्यौहार॥
जब तें सवननि धुनि परि, घर आँगण न सुहाइ।
पारधि ज्यूँ चूकै नहीं, मृगी बेधी दइ आइ॥
पानी पीर न जानई ज्यों मीन तड़फि मरि जाइ।
रसिक मधुप के मरम को नहिं समुझत कमल सुभाइ॥
दीपक को जो दया नहिं, उड़ि-उड़ि मरत पतंग।
'मीरा' प्रभु गिरिधर मिले, जैसे पाणी मिलि गयो रंग॥
Toson Laagyo Neh Re Pyaare, Naagar Nand Kumaar.
Muralee Teree Man Haryo, Bisaryo Ghar-vyauhaar.
Jab Ten Savanani Dhuni Pari, Ghar Aangan Na Suhai.
Paaradhi Jyoon Chookai Nahin, Mrgee Bedhee Dai Aai.
Paanee Peer Na Jaanee Jyon Meen Tadaphi Mari Jai.
Rasik Madhup Ke Maram Ko Nahin Samujhat Kamal Subhai.
Deepak Ko Jo Daya Nahin, Udi-udi Marat Patang.
Meera Prabhu Giridhar Mile, Jaise Paanee Mili Gayo Rang.
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- मैं तो सांवरे के रंग राची लिरिक्स Main To Sanware Ke Rang Rachi Lyrics Meera Bhajan
- हरि तुम हरो जन की पीर लिरिक्स Hari Tum Haro Jan Ki Peer Lyrics Meera Bhajan Lyrics
- मेरी लाज तुम रख भैया लिरिक्स Meri Laaj Tum Rakh Bhaiya Lyrics Meera Padawali
- मेरे घर आवौ सुन्दर स्याम मीरा लिरिक्स Mere Ghar Aavo Sundar Shyam Lyrics
- मेरे मन में बसे है राम लिरिक्स Mere Man Mein Basay Hai Ram Lyrics मीरा भजन
- मेरी गेंद चुराई लिरिक्स मीरा बाई पदावली Meri Gend Churayi Lyrics