ब्रज में हरि होरी मचाई लिरिक्स हिंदी Braj Me hari Hori Machayi Lyrics

ब्रज में हरि होरी मचाई लिरिक्स हिंदी Braj Me hari Hori Machayi Lyrics

 
ब्रज में हरि होरी मचाई लिरिक्स हिंदी Braj Me hari Hori Machayi Lyrics

ब्रज में हरि होरी मचाई
इतते आवत कुँबरि राधिका
उतते कुँवर कन्हाई
खेलत फाग परस्पर हिलमिल
यह सुख बरनि न जाई
सु घर-घर बजत बधाई
ब्रज में हरि होरी मचाई

बाजत ताल मृदंग झांझ ढप
मंजीरा और शहनाई
उड़ति अबीर कुमकुमा केसरि,
रहत सदा ब्रज छाई
मनो मघवा झरि लाई
ब्रज में हरि होरी मचाई

राधाजू सैन दियौ सखियन को
झुण्ड झुण्ड जो धाई
लपटि-लपटि गई श्यामसुन्दर सौं
बरबस पकरि लैआई
लाल जू को नाच नचाई
ब्रज में हरि होरी मचाई

लीन्हों छीनि पीताम्बर मुरली
सिर सों चुनरि ओढ़ाई
बेंदी भाल नैनन बिच काजर
नकबेसर पहिराई
मनो नई नारि बनाई
ब्रज में हरि होरी मचाई

फगुआ लिये बिनु जानि न देहो
करिहौ कौन उपाई
लहौं काढ़ि कसरि सब दिन की
तुम चितचोर कन्हाई
बहुत दिन दधि मेरी खाई
ब्रज में हरि होरी मचाई

सुसकत हौ मुख मोरि मोरि तुम
कहाँ गयी चतुराई
कहाँ गये वे सखा तुम्हारे
कहाँ जसोमति माई
तुम्हें किन लेति छुड़ाई
ब्रज में हरि होरी मचाई

रास बिलास करत वृन्दावन
 ब्रज बनिता जदुराई
राधे श्याम जुगल जोरी पर
सूरदास बलि जाई
प्रीत उर रहति समाई
ब्रज में हरि होरी मचाई


श्री ब्रजेश शर्मा गम्मत भजन, ब्रज हरि होरी मचाई, Braj Hari Hori Machai, Hindi Gammat Bhajan 2019

Braj Mein Hari Horee Machaee
Itate Aavat Kunbari Raadhika
Utate Kunvar Kanhaee
Khelat Phaag Paraspar Hilamil
Yah Sukh Barani Na Jaee
Su Ghar-ghar Bajat Badhaee
Braj Mein Hari Horee Machaee

Baajat Taal Mrdang Jhaanjh Dhap
Manjeera Aur Shahanaee
Udati Abeer Kumakuma Kesari,
Rahat Sada Braj Chhaee
Mano Maghava Jhari Laee
Braj Mein Hari Horee Machaee

Raadhaajoo Sain Diyau Sakhiyan Ko
Jhund Jhund Jo Dhaee
Lapati-lapati Gaee Shyaamasundar Saun
Barabas Pakari Laiaee
Laal Joo Ko Naach Nachaee
Braj Mein Hari Horee Machaee

Leenhon Chheeni Peetaambar Muralee
Sir Son Chunari Odhaee
Bendee Bhaal Nainan Bich Kaajar
Nakabesar Pahiraee
Mano Naee Naari Banaee
Braj Mein Hari Horee Machaee

Phagua Liye Binu Jaani Na Deho
Karihau Kaun Upaee
Lahaun Kaadhi Kasari Sab Din Kee
Tum Chitachor Kanhaee
Bahut Din Dadhi Meree Khaee
Braj Mein Hari Horee Machaee

Susakat Hau Mukh Mori Mori Tum
Kahaan Gayee Chaturaee
Kahaan Gaye Ve Sakha Tumhaare
Kahaan Jasomati Maee
Tumhen Kin Leti Chhudaee
Braj Mein Hari Horee Machaee

Raas Bilaas Karat Vrndaavan
 Braj Banita Jaduraee
Raadhe Shyaam Jugal Joree Par
Sooradaas Bali Jaee
Preet Ur Rahati Samaee
Braj Mein Hari Horee Machaee

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें