पकरौ री ब्रज नारि कन्हैया होरी खेलन आयौ है लिरिक्स Pakado Ri Brij Nari Kanhaiya Hori Kelan Aayo Hai Lyrics Most Popular Braj Lok Geet Krishna Bhajan
पकरौ री ब्रज नारि
कन्हैया होरी खेलन आयौ है
पकरो री ब्रज नारि
अरी पकरौ री ब्रज नारि,
कन्हैया होरी खेलन आयौ है
संग में उत्पाती सब ग्वाल
ऐंठ के चलें अदा की चाल
हाथ पिचकारी फेंट गुलाल
कमोरी रंगन की भर लायौ है
मलौ मुख ऊपर गोबर आज
एकहू सखा जाइ नहीं भाज
लाज कौ होरी में कहा काज
बड़े भागन से फागुन आयो है
दई आज्ञा ब्रषभानुकुमारि
आइ गईं इतने में सब नारि
सबनु मिल पकड़े कृष्ण मुरारि
सखीन संग हल्ला खूब मचायौ है
पीताम्बर मुरली लई छिनाइ
श्याम कूं गोपी भेष बनाइ
किशोरी मंद मंद मुस्काइ
नन्द कौ घूँघट मार नचायो है
कन्हैया होरी खेलन आयौ है
पकरो री ब्रज नारि
अरी पकरौ री ब्रज नारि,
कन्हैया होरी खेलन आयौ है
संग में उत्पाती सब ग्वाल
ऐंठ के चलें अदा की चाल
हाथ पिचकारी फेंट गुलाल
कमोरी रंगन की भर लायौ है
मलौ मुख ऊपर गोबर आज
एकहू सखा जाइ नहीं भाज
लाज कौ होरी में कहा काज
बड़े भागन से फागुन आयो है
दई आज्ञा ब्रषभानुकुमारि
आइ गईं इतने में सब नारि
सबनु मिल पकड़े कृष्ण मुरारि
सखीन संग हल्ला खूब मचायौ है
पीताम्बर मुरली लई छिनाइ
श्याम कूं गोपी भेष बनाइ
किशोरी मंद मंद मुस्काइ
नन्द कौ घूँघट मार नचायो है
पकरौ री ब्रज नारि कन्हैया होरी खेलन आयौ है लिरिक्स Pakado Ri Brij Nari Kanhaiya Hori Kelan Aayo Hai Lyrics
Pakarau Ree Braj Naari
Kanhaiya Horee Khelan Aayau Hai
Pakaro Ree Braj Naari
Aree Pakarau Ree Braj Naari,
Kanhaiya Horee Khelan Aayau Hai
Sang Mein Utpaatee Sab Gvaal
Ainth Ke Chalen Ada Kee Chaal
Haath Pichakaaree Phent Gulaal
Kamoree Rangan Kee Bhar Laayau Hai
Malau Mukh Oopar Gobar Aaj
Ekahoo Sakha Jai Nahin Bhaaj
Laaj Kau Horee Mein Kaha Kaaj
Bade Bhaagan Se Phaagun Aayo Hai
Daee Aagya Brashabhaanukumaari
Aai Gaeen Itane Mein Sab Naari
Sabanu Mil Pakade Krshn Muraari
Sakheen Sang Halla Khoob Machaayau Hai
Peetaambar Muralee Laee Chhinai
Shyaam Koon Gopee Bhesh Banai
Kishoree Mand Mand Muskai
Nand Kau Ghoonghat Maar Nachaayo Hai
Kanhaiya Horee Khelan Aayau Hai
Pakaro Ree Braj Naari
Aree Pakarau Ree Braj Naari,
Kanhaiya Horee Khelan Aayau Hai
Sang Mein Utpaatee Sab Gvaal
Ainth Ke Chalen Ada Kee Chaal
Haath Pichakaaree Phent Gulaal
Kamoree Rangan Kee Bhar Laayau Hai
Malau Mukh Oopar Gobar Aaj
Ekahoo Sakha Jai Nahin Bhaaj
Laaj Kau Horee Mein Kaha Kaaj
Bade Bhaagan Se Phaagun Aayo Hai
Daee Aagya Brashabhaanukumaari
Aai Gaeen Itane Mein Sab Naari
Sabanu Mil Pakade Krshn Muraari
Sakheen Sang Halla Khoob Machaayau Hai
Peetaambar Muralee Laee Chhinai
Shyaam Koon Gopee Bhesh Banai
Kishoree Mand Mand Muskai
Nand Kau Ghoonghat Maar Nachaayo Hai
Pakdo Ri Brij Naar Kanhaiya Holi khelan Aayo
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- होली की तो तरंग है लिरिक्स Holi Ki Jo Tarang Hai Lyrics
- एक नजर बाबा हम पे भी डालो लिरिक्स Ek Najar Baba Humpe Lyrics
- नजर में रहते हो मगर तुम नजर नहीं आते लिरिक्स Najar Me Rahate Ho Lyrics
- मेरे बाबा श्याम का Birthday आ गया लिरिक्स Mere Baba Shyam Lyrics
- श्याम मोरी निंदिया हर ली लिरिक्स Shyam Mori Nindiya Harli Lyrics
- श्याम मुरली तो बजाने आओ लिरिक्स Shyam Murali To Bajane Aa Jao Lyrics