थानें निरख निरख कालजडों, हरख हरख हर्षावें जी,
थारी सूरत आगे बाबा, रास नहीं कुछ आवे जी,
ओ साँवरियाँ कामण थारो, प्रेम को रोग लगावे जी,
इक ही चित्त में प्रेम यो तारों, सैंकड़ो बार चुरावे जी,
सैंकड़ो बार चुरावे जी,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
शीश मुकुट की छँटा निराली, मोर पंख लहरावे जी,
काना कुण्डल लट नागण सी, लाम्बो तिलक लगावे जी,
फूल खिलें ज्यूँ वन उपवन में, जद बाबो मुस्कावे जी,
फूल खिलें ज्यूँ वन उपवन में, जद बाबो मुस्कावे जी,
जद बाबो मुस्कावे जी,
थी आँख्यां जादूगारी, मोटी मोटी कारी कारी,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
सतरंगी बाग़ा पर बाबा, आसमान का तारा जी,
कर कमला पर बंशी थारे, गल बैजंती माळा जी,
बन ठन बेठ्या इया बाबा, लागो प्यारा प्यारा जी,
बन ठन बेठ्या इया बाबा, लागो प्यारा प्यारा जी,
लागो प्यारा प्यारा जी,
'गोलू' निजर उतारें थारी, थापें जाऊँ वारी वारी,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
थानें निरख निरख कालजडों, हरख हरख हर्षावें जी,
थारी सूरत आगे बाबा, रास नहीं कुछ आवे जी,
ओ साँवरियाँ कामण थारो, प्रेम को रोग लगावे जी,
इक ही चित्त में प्रेम यो तारों, सैंकड़ो बार चुरावे जी,
सैंकड़ो बार चुरावे जी,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
थारी सूरत आगे बाबा, रास नहीं कुछ आवे जी,
ओ साँवरियाँ कामण थारो, प्रेम को रोग लगावे जी,
इक ही चित्त में प्रेम यो तारों, सैंकड़ो बार चुरावे जी,
सैंकड़ो बार चुरावे जी,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
शीश मुकुट की छँटा निराली, मोर पंख लहरावे जी,
काना कुण्डल लट नागण सी, लाम्बो तिलक लगावे जी,
फूल खिलें ज्यूँ वन उपवन में, जद बाबो मुस्कावे जी,
फूल खिलें ज्यूँ वन उपवन में, जद बाबो मुस्कावे जी,
जद बाबो मुस्कावे जी,
थी आँख्यां जादूगारी, मोटी मोटी कारी कारी,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
सतरंगी बाग़ा पर बाबा, आसमान का तारा जी,
कर कमला पर बंशी थारे, गल बैजंती माळा जी,
बन ठन बेठ्या इया बाबा, लागो प्यारा प्यारा जी,
बन ठन बेठ्या इया बाबा, लागो प्यारा प्यारा जी,
लागो प्यारा प्यारा जी,
'गोलू' निजर उतारें थारी, थापें जाऊँ वारी वारी,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
थानें निरख निरख कालजडों, हरख हरख हर्षावें जी,
थारी सूरत आगे बाबा, रास नहीं कुछ आवे जी,
ओ साँवरियाँ कामण थारो, प्रेम को रोग लगावे जी,
इक ही चित्त में प्रेम यो तारों, सैंकड़ो बार चुरावे जी,
सैंकड़ो बार चुरावे जी,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
श्याम, रूप थारों दिल में समां गयो,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
बाबा थारे रूप के आगे, म्हाने चंदा फीको लागे,
ओ, रूप थारों दिल में समां गयो,
बाबा थारो रूप दिल में समां गया | Tharo Roop | Lyrical Shyam Bhajan by Nisha Soni (Full HD)
thaanen nirakh nirakh kaalajadon, harakh harakh harshaaven jee,
thaaree soorat aage baaba, raas nahin kuchh aave jee,
o saanvariyaan kaaman thaaro, prem ko rog lagaave jee,
ik hee chitt mein prem yo taaron, sainkado baar churaave jee,
sainkado baar churaave jee,
baaba thaare roop ke aage, mhaane chanda pheeko laage,
shyaam, roop thaaron dil mein samaan gayo,
o, roop thaaron dil mein samaan gayo,
baaba thaare roop ke aage, mhaane chanda pheeko laage,
o, roop thaaron dil mein samaan gayo,
sheesh mukut kee chhanta niraalee, mor pankh laharaave jee,
kaana kundal lat naagan see, laambo tilak lagaave jee,
phool khilen jyoon van upavan mein, jad baabo muskaave jee,
phool khilen jyoon van upavan mein, jad baabo muskaave jee,
jad baabo muskaave jee,
thee aankhyaan jaadoogaaree, motee motee kaaree kaaree,
shyaam, roop thaaron dil mein samaan gayo,
o, shyaam, roop thaaron dil mein samaan gayo,
satarangee baaga par baaba, aasamaan ka taara jee,
kar kamala par banshee thaare, gal baijantee maala jee,
ban than bethya iya baaba, laago pyaara pyaara jee,
ban than bethya iya baaba, laago pyaara pyaara jee,
laago pyaara pyaara jee,
goloo nijar utaaren thaaree, thaapen jaoon vaaree vaaree,
shyaam, roop thaaron dil mein samaan gayo,
o, shyaam, roop thaaron dil mein samaan gayo,
thaanen nirakh nirakh kaalajadon, harakh harakh harshaaven jee,
thaaree soorat aage baaba, raas nahin kuchh aave jee,
o saanvariyaan kaaman thaaro, prem ko rog lagaave jee,
ik hee chitt mein prem yo taaron, sainkado baar churaave jee,
sainkado baar churaave jee,
baaba thaare roop ke aage, mhaane chanda pheeko laage,
shyaam, roop thaaron dil mein samaan gayo,
o, roop thaaron dil mein samaan gayo,
baaba thaare roop ke aage, mhaane chanda pheeko laage,
o, roop thaaron dil mein samaan gayo,
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- किया बड़ा उपकार मुरली वाले लिरिक्स Kiya Bada Upkaar Murali Wale Lyrics
- गोकुल में बजी है बधाई भजन लिरिक्स Gokul Me Baji Hai Badhai Lyrics
- बस्ते में बांसुरी ले आया सांवरा लिरिक्स Baste Me Bansuri Le Aaya Sanwara Lyrics
- भजो भजो गोपाल लिरिक्स Bhajo Bhajo Gopal Lyrics Manya Arora
- अब तो आजा करके बाबा लीले सवारी रे लिरिक्स Aub To Aaja Karke Baba Leele Ki Savaari Re Lyrics
- लल्ला की सुन के मैं आई यशोदा मैया लिरिक्स Lalla Ki Sun Ke Main Aai Lyrics