आवणो पड़ेला सतगुरु भजन लिरिक्स Aavano Padela Satguru Bhajan Lyrics Hindi
गुरु गोविंद दोनों खड़े, मैं काके लागू पाय,
बलिहारी गुरु देव आपने, जो गोविन्द दियो मिलाय।
आवणों पडैला सतगुरु आवणों पडैला,
आवणों पडैला गुरूजी आवणों पडैला,
आवणों पडैला कारज आवणों पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
पहला जुगा में राजा प्रहलाद आया,
पाँच करोड़ तपसी तारणा पड़ेला,
पांच करोड़ तपसी तारणा पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
दूजा रे जुगा में राजा हरिचन्द्र आया,
सात करोड़ तपसी तारना पड़ेला,
सात करोड़ तपसी तारणां पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
तीजा जुगा में राजा जैठल आया,
नव करौड़ तपसी तारना पड़ेला,
नव करौड़ तपसी तारणां पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला।
चौथा जुगा में राजा बलीचंद आया,
बारह करोड़ तपसी तारना पड़ेला,
बारह करोड़ तपसी तारणां पड़ेला,
आज रे जागरण में थानें आवणों पडैला।
आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला।
चारो जुगां रा मंगल रूपा दे गावै,
थाली में बाग़ लगावनो पड़ेला,
आज रे जागरण में थानें आवणों पडैला।
आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला।
आवणों पडैला गुरूजी आवणों पडैला,
आवणों पडैला सतगुरु आवणों पडैला,
बलिहारी गुरु देव आपने, जो गोविन्द दियो मिलाय।
आवणों पडैला सतगुरु आवणों पडैला,
आवणों पडैला गुरूजी आवणों पडैला,
आवणों पडैला कारज आवणों पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
पहला जुगा में राजा प्रहलाद आया,
पाँच करोड़ तपसी तारणा पड़ेला,
पांच करोड़ तपसी तारणा पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
दूजा रे जुगा में राजा हरिचन्द्र आया,
सात करोड़ तपसी तारना पड़ेला,
सात करोड़ तपसी तारणां पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
तीजा जुगा में राजा जैठल आया,
नव करौड़ तपसी तारना पड़ेला,
नव करौड़ तपसी तारणां पड़ेला,
आज री सतसंग में थानें आवणों पडैला।
आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला।
चौथा जुगा में राजा बलीचंद आया,
बारह करोड़ तपसी तारना पड़ेला,
बारह करोड़ तपसी तारणां पड़ेला,
आज रे जागरण में थानें आवणों पडैला।
आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला।
चारो जुगां रा मंगल रूपा दे गावै,
थाली में बाग़ लगावनो पड़ेला,
आज रे जागरण में थानें आवणों पडैला।
आज री सतसंग में थानें पधारणों पडैला।
आवणों पडैला गुरूजी आवणों पडैला,
आवणों पडैला सतगुरु आवणों पडैला,
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Lyrics
Guru Govind Dono Khade, Main Kaake Laagu Paay,
Balihaari Guru Dev Aapne, Jo Govind Diyo Milaay.
Aavano Padela Satguru Aavano Padela,
Aavano Padela Guruji Aavano Padela,
Aavano Padela Kaaraj Aavano Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Pehla Juga Me Raja Prahlaad Aaya,
Paanch Karod Tapasi Tarna Padela,
Paanch Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Dooja Re Juga Me Raja Harichandra Aaya,
Saat Karod Tapasi Tarna Padela,
Saat Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Teeja Juga Me Raja Jaithal Aaya,
Nav Karod Tapasi Tarna Padela,
Nav Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Aaj Ri Satsang Me Thane Padharan Padela.
Chautha Juga Me Raja Balichand Aaya,
Barah Karod Tapasi Tarna Padela,
Barah Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Re Jagran Me Thane Aavano Padela.
Aaj Ri Satsang Me Thane Padharan Padela.
Chaaro Jugaan Ra Mangal Roopa De Gaave,
Thaali Me Baag Lagaavno Padela,
Aaj Re Jagran Me Thane Aavano Padela.
Aaj Ri Satsang Me Thane Padharan Padela.
Aavano Padela Guruji Aavano Padela,
Aavano Padela Satguru Aavano Padela.
Balihaari Guru Dev Aapne, Jo Govind Diyo Milaay.
Aavano Padela Satguru Aavano Padela,
Aavano Padela Guruji Aavano Padela,
Aavano Padela Kaaraj Aavano Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Pehla Juga Me Raja Prahlaad Aaya,
Paanch Karod Tapasi Tarna Padela,
Paanch Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Dooja Re Juga Me Raja Harichandra Aaya,
Saat Karod Tapasi Tarna Padela,
Saat Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Teeja Juga Me Raja Jaithal Aaya,
Nav Karod Tapasi Tarna Padela,
Nav Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Ri Satsang Me Thane Aavano Padela.
Aaj Ri Satsang Me Thane Padharan Padela.
Chautha Juga Me Raja Balichand Aaya,
Barah Karod Tapasi Tarna Padela,
Barah Karod Tapasi Tarna Padela,
Aaj Re Jagran Me Thane Aavano Padela.
Aaj Ri Satsang Me Thane Padharan Padela.
Chaaro Jugaan Ra Mangal Roopa De Gaave,
Thaali Me Baag Lagaavno Padela,
Aaj Re Jagran Me Thane Aavano Padela.
Aaj Ri Satsang Me Thane Padharan Padela.
Aavano Padela Guruji Aavano Padela,
Aavano Padela Satguru Aavano Padela.
❖Album : Ganpat Garva Anil Dewra
❖Singer : Anil Dewra
❖ Music : Narendra Singh, Mukesh Choudhary
❖ Lyrics : Traditional
❖Music Label : PRG Music And Film Studio
❖Category : Devotional
❖Singer : Anil Dewra
❖ Music : Narendra Singh, Mukesh Choudhary
❖ Lyrics : Traditional
❖Music Label : PRG Music And Film Studio
❖Category : Devotional
- साधु भाई करमा से दुनियाँ मरती लिरिक्स Karama Se Duniya Marati Lyrics Sanwar Mal Saini
- सुण सुण ये म्हारी काया ये रंगीली लिरिक्स Sun Sun Mhari Kaaya Rangili Lyrics
- समझ मन माँयला रै थारी मैलौड़ी चादर धोय लिरिक्स Samajh Man Mayala Re Thari Mailodi Chadar Dhoy Lyrics
- नुगरा कोई मत रेवणा जी लिरिक्स Nugara Koi Mat Revana Ji Lyrics
- जिसको नही है बोध तो गुरु ज्ञान क्या करे लिरिक्स Jisko Nahin Hai Bodh To Guru Gyan Kya Kare Lyrics
- म्हारां हंस नजर नहीं आया भजन लिरिक्स Mhara Hans Najar Nahi Aaya Bhajan Lyrics