थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल भजन लिरिक्स Thari Sanwali Surat Ghunghraala Baal Bhajan Lyrics
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
रूप सलोनो सै ने भावे,
देख भगत राजी हो ज़ावे,
थारा नैना करे छे तीखा वार,
जी ने भावे है सरकार,
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
मोर पाँख की शोभा न्यारी,
वी पे जाऊं मैं बलिहारी,
सोहे काना कुण्डल गलविच हार,
जी ने भावे है सरकार,
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
बागो थारो रंग बिरंगो,
लाडो के ऐ ही मैं रमग्यो,
थारे रूप पे आवे इतनो प्यार,
जी ने भावे है सरकार,
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
जी ने भावे है सरकार।
रूप सलोनो सै ने भावे,
देख भगत राजी हो ज़ावे,
थारा नैना करे छे तीखा वार,
जी ने भावे है सरकार,
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
मोर पाँख की शोभा न्यारी,
वी पे जाऊं मैं बलिहारी,
सोहे काना कुण्डल गलविच हार,
जी ने भावे है सरकार,
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
बागो थारो रंग बिरंगो,
लाडो के ऐ ही मैं रमग्यो,
थारे रूप पे आवे इतनो प्यार,
जी ने भावे है सरकार,
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
थारी साँवली सूरत घुंघराला बाल,
जी ने भावे है सरकार।
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Lyrics
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
Roop salon sa hai ne bhaave,
Dekh bhagat raaji ho jaave,
Thara naina kare che teekha vaar,
Ji ne bhaave hai sarkar,
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
Mor paankh ki shobha nyaari,
Ve pe jaoon main balihaari,
Sohe kaana kundal galvich haar,
Ji ne bhaave hai sarkar,
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
Baago tharo rang birango,
Laado ke ai hi main ramgyo,
Thare roop pe aave itno pyaar,
Ji ne bhaave hai sarkar,
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
Ji ne bhaave hai sarkar.
Roop salon sa hai ne bhaave,
Dekh bhagat raaji ho jaave,
Thara naina kare che teekha vaar,
Ji ne bhaave hai sarkar,
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
Mor paankh ki shobha nyaari,
Ve pe jaoon main balihaari,
Sohe kaana kundal galvich haar,
Ji ne bhaave hai sarkar,
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
Baago tharo rang birango,
Laado ke ai hi main ramgyo,
Thare roop pe aave itno pyaar,
Ji ne bhaave hai sarkar,
Thari saawli soorat ghunghraala baal,
Ji ne bhaave hai sarkar.
थारी सांवली सूरत घुंघराले बाल जीने भावे है सरकार | Thari Sanwali Surat | Vijay Garg | Krishna Bhajan Song: Thari Sanwali Surat
Singer: Vijay Garg (9830250539)
Music: Vidyut Da
Lyricist: Lado
Video: Deepak Creations
Blessings: Lal Chand Ji
Category: Krishna Bhajan
Producer: Shyam Vidhans
Singer: Vijay Garg (9830250539)
Music: Vidyut Da
Lyricist: Lado
Video: Deepak Creations
Blessings: Lal Chand Ji
Category: Krishna Bhajan
Producer: Shyam Vidhans
- तेरी मुरली की मैं हूं गुलाम मेरे अलबेले श्याम लिरिक्स Teri Murali Ki Main Hu Gulam Lyrics
- तेरी सूरत पे बलिहारी मेरे सांवरे लिरिक्स Teri Surat Pe Balihari Mere Sanware Bhajan Lyrics Devi Chitralekha
- नन्दघर आयो नन्दलाल लिरिक्स Nandghar Aayo Nandlal Lyrics
- कृष्ण जी यो हाथ पकड़ ले मेरा मन्नै एक भरोसा तेरा लिरिक्स Krishna Ji Yo Hath Pakad Lyrics
- दर्शन दो घनश्याम तुम्हारा लिरिक्स Darshan Do Ghanshyam Tumhara Lyrics
- कन्हैया में तो पागल हो गई रे लिरिक्स Kanhaiya Main To Pagal Ho Gayi Lyrics