मैं तो पग-पग फुलड़ा बिछाऊं Main To Pag Pag Fulada

मैं तो पग-पग फुलड़ा बिछाऊं Main To Pag Pag Fulada Bichhau Pitar Maharaj Ka Bhajan

 
मैं तो पग-पग फुलड़ा बिछाऊं लिरिक्स Main To Pag Pag Fulada Bichhau Lyrics

मैं तो पग-पग फुलड़ा बिछाऊं
म्हारी माँ, म्हारी माँ,
पितर जी पधारयां म्हारे आंगनियाँ।

कपिला गाय को गोबर मंगास्यां ,
ता बिच अँगना लेप लिपास्यां ,
म्हें तो मोतियन चौक पुरावां ,
म्हारी माँ,
पितर जी पधारयां म्हारे आंगनियाँ।

गंगा जी से जल मंगवास्या ,
पितरां ने स्नान करास्यां ,
पाँचू ही कपड़ा पहनावां म्हारी माँ,
पितर जी पधारयां म्हारे आंगनियाँ।

कपिला गाय को दूध मंगास्यां ,
ता बिच उजली खीर रधास्याँ ,
पितरां ने खीर जिमास्यां म्हारी माँ,
कपिला गाय को गोबर मंगास्यां ,
पितर जी पधारयां म्हारे आंगनियाँ।

धन-चौधस की रात जगास्यां ,
पितरां ने पाटे बैठ्यासाँ ,
मावस ने भोग लगास्यां म्हारी माँ,
पितर जी पधारयां म्हारे आंगनियाँ।

दास "गोपाल" की याही छै विनती ,
सब भक्तां की याही छै विनती ,
पितरां ने गाय रिझास्या म्हारी माँ,
की याही छै विनती,
मैं पग पग फुलङा बिछाऊं मेरी माय,
पितर जी पधारयां म्हारे आंगनियाँ।  
 

मैं पग पग फुलङा बिछाऊं मेरी माय। Main Pag Pag Fulda Bichaun । Pitar Maharaj ka bhajan || GOPAL SAIN

Main To Pag-pag Phulada Bichhaoon
Mhaaree Maan, Mhaaree Maan,
Pitar Jee Padhaarayaan Mhaare Aanganiyaan.

Kapila Gaay Ko Gobar Mangaasyaan ,
Ta Bich Angana Lep Lipaasyaan ,
Mhen To Motiyan Chauk Puraavaan ,
Mhaaree Maan,
Pitar Jee Padhaarayaan Mhaare Aanganiyaan.

Ganga Jee Se Jal Mangavaasya ,
Pitaraan Ne Snaan Karaasyaan ,
Paanchoo Hee Kapada Pahanaavaan Mhaaree Maan,
Pitar Jee Padhaarayaan Mhaare Aanganiyaan.

Kapila Gaay Ko Doodh Mangaasyaan ,
Ta Bich Ujalee Kheer Radhaasyaan ,
Pitaraan Ne Kheer Jimaasyaan Mhaaree Maan,
Kapila Gaay Ko Gobar Mangaasyaan ,
Pitar Jee Padhaarayaan Mhaare Aanganiyaan.

Dhan-chaudhas Kee Raat Jagaasyaan ,
Pitaraan Ne Paate Baithyaasaan ,
Maavas Ne Bhog Lagaasyaan Mhaaree Maan,
Pitar Jee Padhaarayaan Mhaare Aanganiyaan.

Daas "Gopaal" Kee Yaahee Chhai Vinatee ,
Sab Bhaktaan Kee Yaahee Chhai Vinatee ,
Pitaraan Ne Gaay Rijhaasya Mhaaree Maan,
Kee Yaahee Chhai Vinatee,
Main Pag Pag Phulana Bichhaoon Meree Maay,
Pitar Jee Padhaarayaan Mhaare Aanganiyaan.
 
माता रानी, दुर्गा माता, आदिशक्ति, जगदम्बा, भगवती, शैलपुत्री, ब्रह्मचारिणी, चंद्रघंटा, कूष्मांडा, स्कंदमाता, कात्यायनी, कालरात्रि, महागौरी, सिद्धिदात्री, इन सभी नामों से जानी जाने वाली देवी दुर्गा हिंदू धर्म की प्रमुख देवी हैं। वह शक्ति, बुद्धि, ज्ञान, और क्षमा की देवी हैं। वह सभी प्राणियों की रक्षक हैं और उन्हें कष्टों से मुक्ति प्रदान करती हैं।
 
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें