बाबा के मंदिर चालो जी लिरिक्स Baba Ke Mandir Chalo Ji Lyrics
आयो रे, आयो रे,
फागण आयो रे,
मन भावन आयो रे,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
बरसाओ जी रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
काना कुण्डल लागे मतवारो,
थे दर्शन कर ल्यो जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
ड्योढ़ी पर हनुमान बिराजे,
शंकर को डमरुँ भी बाजे,
लीलो छम छम नाचे जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
श्याम धणी यो छैल छबीलो,
साँवरियो है रंग रंगीलो,
थे प्रेम रंग रंगल्यो जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
हारयोड़ा ने हिवड़े लगावे,
प्रेमी से यो प्रेम बढ़ावे,
यो दाहिमो भी तरसे जी,
थारा भगत भी तरसे जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
फागण आयो रे,
मन भावन आयो रे,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
बरसाओ जी रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
काना कुण्डल लागे मतवारो,
थे दर्शन कर ल्यो जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
ड्योढ़ी पर हनुमान बिराजे,
शंकर को डमरुँ भी बाजे,
लीलो छम छम नाचे जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
श्याम धणी यो छैल छबीलो,
साँवरियो है रंग रंगीलो,
थे प्रेम रंग रंगल्यो जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
हारयोड़ा ने हिवड़े लगावे,
प्रेमी से यो प्रेम बढ़ावे,
यो दाहिमो भी तरसे जी,
थारा भगत भी तरसे जी,
थे रंग रंग बरसाओ जी,
बाबा के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ,
खाटू के मंदिर चालो जी,
थे रंग बरसाओ।
फागुन आयो रे | फागुन मेले का सुपरहिट भजन | Fagun Aayo Re | Ravi Dahima | Saawariya
Phaagan Aayo Re,
Man Bhaavan Aayo Re,
Khaatoo Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao,
Baaba Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao,
Barasao Jee Rang Barasao,
Khaatoo Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao.
Kaana Kundal Laage Matavaaro,
The Darshan Kar Lyo Jee,
The Rang Rang Barasao Jee,
Baaba Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao,
Khaatoo Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao.
Dyodhee Par Hanumaan Biraaje,
Shankar Ko Damarun Bhee Baaje,
Leelo Chham Chham Naache Jee,
The Rang Rang Barasao Jee,
Baaba Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao,
Khaatoo Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao.
Shyaam Dhanee Yo Chhail Chhabeelo,
Saanvariyo Hai Rang Rangeelo,
The Prem Rang Rangalyo Jee,
The Rang Rang Barasao Jee,
Baaba Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao,
Khaatoo Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao.
Haarayoda Ne Hivade Lagaave,
Premee Se Yo Prem Badhaave,
Yo Daahimo Bhee Tarase Jee,
Thaara Bhagat Bhee Tarase Jee,
The Rang Rang Barasao Jee,
Baaba Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao,
Khaatoo Ke Mandir Chaalo Jee,
The Rang Barasao.
Album - Fagun Aayo Re Song - Fagun Aayo Re Singer - Ravi Dahima Music - S P Chattarjee Lyrics - Ravi Dhama Label - Saawariya Parent Label(Publisher) - Shubham Audio video Private Ltd DVT-995
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं