बन्नी थारो चाँद सरिसो मुखडो लिरिक्स Banni Rajasthani Song Lyrics Meaning

बन्नी थारो चाँद सरिसो मुखडो लिरिक्स Banni Rajasthani Song Lyrics, Rajasthani Song by Kapil Jangir | Komal Kanwar Amrawat

मिश्री सूं मीठी बाता थारी,
मन है प्रेम को झरनों सा,
काँच भी बा सूं शरमाँ जावे,
ऐसो रूप सजिलो सा,
बन्नी थारो चाँद सरिसो मुखडो,
कोई नजर नहीं लग जाय,
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो, 
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो,
कोई मोच नहीं पड जाय।

केसर री थे क्यारी लागो,
रंग भरी थे थाळी सा,
खूब छाँव सूं निरखा थाने,
चाल थारी मतवाळी सा,
बन्नी थारा केश है कामणगारा,
म्हारो तो मन उलझाय,
बन्नी थारी आख्या है मतवाली,
म्हारो तो मन बहकाय,
बन्नी थारो चाँद सरिसो मुखडो,
कोई नजर नहीं लग जाय,
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो, 
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो,
कोई मोच नहीं पड जाय।

बन्नी थारी जद पायलड़ी बाजे,
म्हारो तो मन हर्षाय,
बन्नी थारो रूप लगे लाखीणो,
थाने देख बन्ना मुस्काय,
बन्नी थारो चाँद सरिसो मुखडो,
कोई नजर नहीं लग जाय,
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो, 
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो,
कोई मोच नहीं पड जाय।  

मिश्री सूं मीठी बाता थारी,  मन है प्रेम को झरनों सा : बन्नी आपकी बातें मिश्री से भी मीठी लगती हैं। आपका मन तो झरने के समान है जो प्रेम से भरा हुआ है।
काँच भी बा सूं शरमाँ जावे,  ऐसो रूप सजिलो सा : काच भी आपके रूप से शरमा जाता है ऐसे सजीला रूप है आपका।
बन्नी थारो चाँद सरिसो मुखडो, कोई नजर नहीं लग जाय : बन्नी (प्रियतमा) आपका चेहरा/मुखड़ा तो चाँद के समान/सरिसो है। किसी की आपको नजर नहीं लग जाए।
बन्नी थोड़ा हळवे हळवे चालो, कोई मोच नहीं पड जाय : आप थोड़ा धीरे धीरे चलो कहीं कोई मोच नहीं पड़ जाय।
केसर री थे क्यारी लागो, रंग भरी थे थाळी सा : आप केसर की क्यारी लग रही हो, जहाँ पर खूब सारी केसर को बोया जाता है। आप रंगों से भरी हुई थाली लग रही हो।
खूब छाँव सूं निरखा थाने, चाल थारी मतवाळी सा : हम तो आपको खूब चाव से निरखते हैं आपकी चाल मतवाली है।
बन्नी थारा केश है कामणगारा, म्हारो तो मन उलझाय : आपके केश/बाल बहुत सुन्दर है और ये मन को उलझाने वाले हैं।

Banni Rajasthani Song | Kapil Jangir | Komal Kanwar Amrawat | Ks Records

Mishri Sun Mithi Baata Thaari,
Man Hai Prem Ko Jharanon Sa,
Kaanch Bhi Ba Sun Sharamaan Jaave,
Aiso Rup Sajilo Sa,
Banni Thaaro Chaand Sariso Mukhado,
Koi Najar Nahin Lag Jaay,
Banni Thoda Halave Halave Chaalo,
Banni Thoda Halave Halave Chaalo,
Koi Moch Nahin Pad Jaay.

Kesar Ri The Kyaari Laago,
Rang Bhari The Thaali Sa,
Khub Chhaanv Sun Nirakha Thaane,
Chaal Thaari Matavaali Sa,
Banni Thaara Kesh Hai Kaamanagaara,
Mhaaro To Man Ulajhaay,
Banni Thaari Aakhya Hai Matavaali,
Mhaaro To Man Bahakaay,
Banni Thaaro Chaand Sariso Mukhado,
Koi Najar Nahin Lag Jaay,
Banni Thoda Halave Halave Chaalo,
Banni Thoda Halave Halave Chaalo,
Koi Moch Nahin Pad Jaay.

Banni Thaari Jad Paayaladi Baaje,
Mhaaro To Man Harshaay,
Banni Thaaro Rup Lage Laakhino,
Thaane Dekh Banna Muskaay,
Banni Thaaro Chaand Sariso Mukhado,
Koi Najar Nahin Lag Jaay,
Banni Thoda Halave Halave Chaalo,
Banni Thoda Halave Halave Chaalo,
Koi Moch Nahin Pad Jaay.
 
Vocals - Kapil jangir & komal k Amrawat Music Composition - Kapil Jangir & Traditional Mix Music Production - Kapil Jangir Lyrics -.Dhanraj Dadhich & ( Komal lyrical part - Honey VJ ) On-Screen Artists - Vijay P Jangid, Sona, Chanchal, Avni Camera - harsh KJ Choreography - Ashish Kumar Costumes - RV designers ( Varsha Jangid ) Makeup - Dazzling unisex salon ( Yashoda Saini, Shreya, Sakshi ) Production Manager & Art director - Vishnu Jangid Camera assistant - Sudhir 
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url