ब्रह्मा दास जी रा ईसर दास जी ओ म्हारो लिरिक्स Brahma Daas Ji Ra Isar

ब्रह्मा दास जी रा ईसर दास जी ओ म्हारो Brahma Daas Ji Ra Isar

 
ब्रह्मा दास जी रा ईसर दास जी ओ म्हारो Brahma Daas Ji Ra Isar

ब्रह्मा दास जी रा ईसर दास जी,
ओ म्हारो घडुलो घरा ऐ पहुँचाय,
पंहुचास्या ऐ तावड़ो ऐ भायो,
स्यात घड़ी सुस्ताय।

आन घड़ी नारेला,
छाई तारा छाई रात,
भावजड़ी म्हारी पूता छाई,
बीरा के दरबार,
बीरो म्हारो चौधरी जी,
कोई चाबे नागर पान,
नागर पान सुलागणो जी,
कोई रच्या बत्तीसों दांत,
दांत रच्या कोई होठ रच्या,
कोई जीभ कमल का फूल,

ईसर दास जी रा गणपति जी,
ओ म्हारो घडुलो घरा ऐ पहुँचाय,
ईसर दास जी रा गणपति लाल जी,
ओ म्हारो घडुलो घरा ऐ पहुँचाय,

रविकांत जी रा आर्यन जी,
ओ म्हारो घडुलो घरा ऐ पहुँचाय,
रविकांत जी रा रक्षित जी,
ओ म्हारो घडुलो घरा ऐ पहुचाये 
 

गणगौर के गीत : ब्रह्मा दास जी रा ईसर दास जी ओ म्हारो घडुलो घरा ऐ पहुचाये लिरिक्स के साथ

Brahma Daas Jee Ra Eesar Daas Jee,
O Mhaaro Ghadulo Ghara Ai Pahunchaay,
Panhuchaasya Ai Taavado Ai Bhaayo,
Syaat Ghadee Sustaay.

Aan Ghadee Naarela,
Chhaee Taara Chhaee Raat,
Bhaavajadee Mhaaree Poota Chhaee,
Beera Ke Darabaar,
Beero Mhaaro Chaudharee Jee,
Koee Chaabe Naagar Paan,
Naagar Paan Sulaagano Jee,
Koee Rachya Batteeson Daant,
Daant Rachya Koee Hoth Rachya,
Koee Jeebh Kamal Ka Phool,

Eesar Daas Jee Ra Ganapati Jee,
O Mhaaro Ghadulo Ghara Ai Pahunchaay,
Eesar Daas Jee Ra Ganapati Laal Jee,
O Mhaaro Ghadulo Ghara Ai Pahunchaay,

Ravikaant Jee Ra Aaryan Jee,
O Mhaaro Ghadulo Ghara Ai Pahunchaay,
Ravikaant Jee Ra Rakshit Jee,
O Mhaaro Ghadulo Ghara Ai Pahuchaaye
 
डायरेक्टर : सखी शर्मा लेखक : शशि शर्मा सिंगर : शशि शर्मा राम राम सा - राधे राधे - जय श्री कृष्ण - ॐ नमः शिवाय - जय शिव शंकर - हरी ॐ - जय जय - राधे कृष्ण राधे कृष्ण - बहनों और भाइयों आप सभी का स्वागत है हमारा आपका सबका प्रिय यूट्यूब चेंनल भजन माला भजन माला चेंनल में आपके लिए भजनो का खजाना है
 
+

एक टिप्पणी भेजें