ईशर जी तो पेचो बांधे गीत लिरिक्स

ईशर जी तो पेचो बांधे गीत Ishar Ji To Pecho Bandhe Rajasthani Gangour Geet

 
ईशर जी तो पेचो बांधे गीत Ishar Ji To Pecho Bandhe Rajasthani Gangour Geet

ईसर जी तो पेचो बाँधें,
गौरां बाई पेच संवारे ओ राज,
म्हे ईसर जी की साली छां,
साली छा मतवाली ओ राज,
भंवर पटा पर वारी  ओ  राज,
म्हे ईसर जी की साली छां।

ईसर जी तो जामों पहरे,
गौरा बाई इतर लगावे ओ  राज,
ईसर जी तो धोती पहरे,
गौरा बाई लाँग सानवारे, ओ राज,
म्हे ईसर जी की साली छां।

ईसर जी तो मौच्यां पहरे,
गौरा बाई चरण पखारे ओ राज,
ईसर जी तो घूमण चाल्या,
सारो शहर घुमायो ओ राज,
म्हें ईसर जी की साली छां।

ईसर जी तो जीमण बैठ्या,
गौरा बाई भोग जिमावे ओ  राज,
ईसर जी तो कोढ़न चाल्या,
गौरा बाई चरण दबाव ओ राज,
म्हें ईसर जी की साली छां।

ईशर जी तो सेज्या सूता,
गौरा बाई पंख झुलावे ओ राज,
म्हें ईसर जी की साली छां। 
 

ईशर जी तो पेचो बांधे (Isharji To Pecho Baandhe)

isar Ji To Pecho Baandhen,
Gauraan Bai Pech Sanvaare O Raaj,
Mhe isar Ji Ki Saali Chhaan,
Saali Chha Matavaali O Raaj,
Bhanvar Pata Par Vaari  O  Raaj,
Mhe isar Ji Ki Saali Chhaan.

isar Ji To Jaamon Pahare,
Gaura Bai Itar Lagaave O  Raaj,
isar Ji To Dhoti Pahare,
Gaura Bai Laang Saanavaare, O Raaj,
Mhe isar Ji Ki Saali Chhaan.

isar Ji To Mauchyaan Pahare,
Gaura Bai Charan Pakhaare O Raaj,
isar Ji To Ghuman Chaalya,
Saaro Shahar Ghumaayo O Raaj,
Mhen isar Ji Ki Saali Chhaan.

isar Ji To Jiman Baithya,
Gaura Bai Bhog Jimaave O  Raaj,
isar Ji To Kodhan Chaalya,
Gaura Bai Charan Dabaav O Raaj,
Mhen isar Ji Ki Saali Chhaan.

ishar Ji To Sejya Suta,
Gaura Bai Pankh Jhulaave O Raaj,
Mhen isar Ji Ki Saali Chhaan. 
ईसर जी तो मोती पैर,गौरां बाई कान संवारे ओ राज,
साली छा मतवाली छा म्हे ईसर जी की साली छा|
म्हे ईसर जी की साली छा |
म्हे ईसर जी की साली छा |
ईसर जी तो बिट्टी पैर, गौरां बाई आंगली संवारे ओ राज,
म्हे ईसर जी की साली छा
साली छा मतवाली छा म्हे ईसर जी की साली छा |
ईसर जी तो जामा पैर, गौरां बाई बदन संवारे ओ राज,
ईसर जी तो मोचड़ी पैर, गौरां बाई चाल संवारे ओ राज,
म्हे ईसर जी की साली छा|
म्हे ईसर जी की साली छा|
साली छा मतवाली ओ राज, लूंगा की सी बाड़ी ओ राज,
माँ ,बहन की प्यारी ओ राज चाबा लूँग सुपारी ओ राज,
म्हे ईसर जी की साली छा |
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें