चालो चालो साथीड़ो खाटू धाम रे लिरिक्स Chaalo Chaalo Sathido Khatu Lyrics

चालो चालो साथीड़ो खाटू धाम रे लिरिक्स Chaalo Chaalo Sathido Khatu Lyrics, Khatu Shyam JI Bhajan by ROHIT SHARMA JIMMY

चालो चालो साथीड़ो,
खाटू धाम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे,
ओ मनड़ो लागे,
ना होवे कोई काम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे।

बाबो म्हारो उडीक रह्यो,
बाट सबकी,
याद सतावे नहीं,
बात बस की,
थारी याद सतावे नहीं,
बात बस की,
बात करसी तन मन की,
सागे श्याम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे।

साँवरो मिलेगा म्हासूं,
हंस हँस के,
काळजे लगासी वो तो,
कस कस के,
थाने काळजे लगासी वो तो,
कस कस के,
फेर दुःख को जीवन में,
काई काम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे।

साँवरे से रिश्तो बना के देख ले,
कोणी गयो खाटू तो,
जाके देख ले,
तू कोणी गयो खाटू तो,
जाके देख ले,
अन्नू गूँजे दुनियां में आंको,
नाम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे।
चालो चालो साथीड़ो,
खाटू धाम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे,
ओ मनड़ो लागे,
ना होवे कोई काम रे,
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो,
श्याम रे। 

चालो चालो साथीड़ो खाटू धाम रे भजन मीनिंग Chaalo Chaalo Sathido Khatu Re Bhajan Meaning Hindi.

चालो चालो साथीड़ो,  खाटू धाम रे : साथियों (साथीड़ा) खाटू श्याम जी के धाम चलो।
झाला देवे मंदिर में बैठ्यो, श्याम रे : बाबा श्याम मंदिर में बैठा आपको इशारों से (झाला) से बुला रहा है।
ओ मनड़ो लागे, ना होवे कोई काम रे : मेरा मन नहीं लग रहा है और कोई काम नहीं हो रहा है।
बाबो म्हारो उडीक रह्यो, बाट सबकी : बाबा सभी की राह देखा रहा है। उडीक रह्यो-इन्तजार करना, बाट - राह निहारना।
याद सतावे नहीं, बात बस की : बाबा की याद सता रही है और बात अब मेरे नियंत्रण बाहर हो चुकी है।
साँवरो मिलेगा म्हासूं, हंस हँस के : खाटू श्याम जी हमसे (म्हासु ) हँस हँस कर मिलेंगे।
काळजे लगासी वो तो, कस कस के : बाबा श्याम हमको अपने हृदय (काळजे)/छाती से कस कस कर लगाएंगे.  

CHALO CHALO SATHIDO

Chaalo Chaalo Saathido
Khatu Dhaam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re,
O Manado Laage,
Na Hove Koee Kaam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re.

Baabo Mhaaro Udeek Rahyo,
Baat Sabakee,
Yaad Sataave Nahin,
Baat Bas Kee,
Thaaree Yaad Sataave Nahin,
Baat Bas Kee,
Baat Karasee Tan Man Kee,
Saage Shyaam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re.

Saanvaro Milega Mhaasoon,
Hans Hans Ke,
Kaalaje Lagaasee Vo To,
Kas Kas Ke,
Thaane Kaalaje Lagaasee Vo To,
Kas Kas Ke,
Pher Duhkh Ko Jeevan Mein,
Kaee Kaam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re.

Saanvare Se Rishto Bana Ke Dekh Le,
Konee Gayo Khatu To,
Jaake Dekh Le,
Too Konee Gayo Khatu To,
Jaake Dekh Le,
Annoo Goonje Duniyaan Mein Aanko,
Naam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re.
Chaalo Chaalo Saathido
Khatu Dhaam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re,
O Manado Laage,
Na Hove Koee Kaam Re,
Jhaala Deve Mandir Mein Baithyo,
Shyaam Re.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url