काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मने ले चलो सागे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
भगत म्हारा मन्न याद करे,
और खाटू आ ना पावे,
हिवड़ो म्हारो भर भर आवे,
कुछ भी नही सुहावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
भाव भजन थारा चौखा लागे,
याद घणेरी आवै,
लीलो भी मेरो छम छम नाचे,
बिलकुल न रुक पावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
राख भरोसो बाबो थारो,
थां पर जान लुटावे,
बनी ना कोई आफत एसी,
जो थाणे भरमावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
आलू सिंह जी ने हिवड़े में,
श्याम की लगन लगा दी,
भगत की बिन भगवान नहीं हैं,
साँची बात बता दी,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मने ले चलो सागे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
भगत म्हारा मन्न याद करे,
और खाटू आ ना पावे,
हिवड़ो म्हारो भर भर आवे,
कुछ भी नही सुहावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
भाव भजन थारा चौखा लागे,
याद घणेरी आवै,
लीलो भी मेरो छम छम नाचे,
बिलकुल न रुक पावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
राख भरोसो बाबो थारो,
थां पर जान लुटावे,
बनी ना कोई आफत एसी,
जो थाणे भरमावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
आलू सिंह जी ने हिवड़े में,
श्याम की लगन लगा दी,
भगत की बिन भगवान नहीं हैं,
साँची बात बता दी,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
काल रात न सुपनो आयो - Shyam Singh Chouhan Khatu | Supno - Latest Shyam Bhajan
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Mane Le Chalo Saage,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Bhagat Mhaara Mann Yaad Kare,
Aur Khaatu Aa Na Paave,
Hivado Mhaaro Bhar Bhar Aave,
Kuchh Bhi Nahi Suhaave,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Bhaav Bhajan Thaara Chaukha Laage,
Yaad Ghaneri Aavai,
Lilo Bhi Mero Chham Chham Naache,
Bilakul Na Ruk Paave,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Raakh Bharoso Baabo Thaaro,
Thaan Par Jaan Lutaave,
Bani Na Koi Aaphat Esi,
Jo Thaane Bharamaave,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Aalu Sinh Ji Ne Hivade Mein,
Shyaam Ki Lagan Laga Di,
Bhagat Ki Bin Bhagavaan Nahin Hain,
Saanchi Baat Bata Di,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- खाटू धाम चारों धाम Khatu Dham Charon Dham
- आ गया खाटू वाला अहलवती का लाला Aa Gaya Khatu Wala Bhajan
- खाटूवाला वो लीले घोड़े वाला Khatuwala Wo Ghode Wala
- म्हारो श्याम बड़ो बलवान भजन Mharo Shyam Bado Balwan
- थारी कांई छः मनस्या कांई छः विचार Thari Kai Chhe Mansya
- थारा सू यारी म्हे कर लिया Thara Su Yari Mhe Kar Liya
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |