संत बड़े परमार्थी, और शीतल वारा अंग,
तपत बुझावे जीव की, देवे भक्ति रो रंग।
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै,
नाव चलाई रे ,
शबद वाळी नाँव चलाई रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठ्या ओ मीरा बाई,
हार बणायो रै,
गला को हार बणायो रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा धन्ना भगत,
मोती निपजाया रै,
खेता रे माई मोती नीपजाया रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा रूपा बाई,
फूल बणायो हो,
थाली माई फूल बनाया रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा करमा बाई,
खीचड़ो खुवाओ रै,
सांवरिया ने खीचड़ो खवायो रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा नरसी भगत,
मायरो भरायो रै,
साँवरा मायरो भरायो रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै,
नाव में बैठा दास कबीर।
सत्संग बनाई रै,
भजना रे वाली सत्संग बनाई रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
तपत बुझावे जीव की, देवे भक्ति रो रंग।
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै,
नाव चलाई रे ,
शबद वाळी नाँव चलाई रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठ्या ओ मीरा बाई,
हार बणायो रै,
गला को हार बणायो रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा धन्ना भगत,
मोती निपजाया रै,
खेता रे माई मोती नीपजाया रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा रूपा बाई,
फूल बणायो हो,
थाली माई फूल बनाया रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा करमा बाई,
खीचड़ो खुवाओ रै,
सांवरिया ने खीचड़ो खवायो रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
नाँव में बैठा नरसी भगत,
मायरो भरायो रै,
साँवरा मायरो भरायो रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै,
नाव में बैठा दास कबीर।
सत्संग बनाई रै,
भजना रे वाली सत्संग बनाई रै,
म्हारां सतगुरु दीनदयाल,
शबद वाली नाँव चलाई रै।
म्हारा सतगुरु दीनदयाल शबद री नांव चलाई रे गुरु महिमा Ladu Nath Yogi scm live
Tapat Bujhaave Jiv Ki, Deve Bhakti Ro Rang.
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai,
Naav Chalai Re ,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai.
Naanv Mein Baithya O Mira Bai,
Haar Banaayo Rai,
Gala Ko Haar Banaayo Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai.
Naanv Mein Baitha Dhanna Bhagat,
Moti Nipajaaya Rai,
Kheta Re Mai Moti Nipajaaya Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai.
Naanv Mein Baitha Rupa Bai,
Phul Banaayo Ho,
Thaali Mai Phul Banaaya Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai.
Naanv Mein Baitha Karama Bai,
Khichado Khuvao Rai,
Saanvariya Ne Khichado Khavaayo Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai.
Naanv Mein Baitha Narasi Bhagat,
Maayaro Bharaayo Rai,
Saanvara Maayaro Bharaayo Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai,
Naav Mein Baitha Daas Kabir.
Satsang Banai Rai,
Bhajana Re Vaali Satsang Banai Rai,
Mhaaraan Sataguru Dinadayaal,
Shabad Vaali Naanv Chalai Rai.
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |