सांवरा बागो बणायो थारो चाव सै भजन लिरिक्स Sanwara Baago Banaayo Tharo Chaav Se Lyrics

सांवरा बागो बणायो थारो चाव सै भजन लिरिक्स Sanwara Baago Banaayo Tharo Chaav Se Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan Lyrics Hindi

सांवरा बागो बणायो,
थारो चाव सै,
पहरो पहरो जी,
ओ पहरो पहरो जी,
निरखाला, थाने श्याम साँवरा,
बाग़ों बणायो घणे चाव सै।

सांवरा : श्री कृष्णा, साँवरिया।
थारो चाव सै : आपका बड़े ही रूचि के साथ।
पहरो पहरो जी : आप इसे पहने।
निरखाला, थाने श्याम साँवरा : हम आपको निरखेंगे, सांवरिया/कृष्णा।
बाग़ों बणायो घणे चाव सै : बाबा का बागा/वस्त्र हमने बड़े ही चाव से बनाया है।
केसरिया बागे माही,
गोटा को काम,
हिरा मोती माणक पन्ना,
जड़ाया म्हारां श्याम,
लटके लटके जी,
लटके लटके जी,
नेफा में लटकन चार साँवरा,
बाग़ों बणायो घणे चाव सै।


केसरिया बागे माही : केसरिया रंग के बागे में।
गोटा को काम : जरी गोटे (सजावट) का काम हुआ है।
हिरा मोती माणक पन्ना : इसमें हीरे मोती और पन्ना का काम हुआ है।
जड़ाया म्हारां श्याम : हम इसमें जड़वाएंगे/लगवाएंगे।
लटके लटके जी : इसमें लटक रहे हैं।
नेफा में लटकन चार साँवरा : नेफा, पल्लू में लटकन है।
उब्या रंगरेज कने म्हें,
बागो रंगवाया,
पहरो जी श्याम मिजाजी,
चाव स्यूं ल्याया,
दिल की टालो ना,
दिल की टालो ना,
थे तो हो बड़ा दिलदार सांवरा,
बाग़ों बणायो घणे चाव सै।

उब्या रंगरेज कने म्हें : हम स्वंय रंगरेज/रंगाई करने वाले के पास खडे होकर यह काम करवाया है।
बागो रंगवाया : बागा को रंगवाया है।
पहरो जी श्याम मिजाजी : आप इसे पहने मिजाजी/मन में मालिक।
चाव स्यूं ल्याया : बड़े ही मन से हम लेकर आए हैं।
दिल की टालो ना : यह हमारे दिल की बात है जिसे आप नहीं टालिए।
थे तो हो बड़ा दिलदार सांवरा : आप तो बड़े ही दिलदार हैं।
सांवरो बागो दिखायो,
म्हाने पैहर के,
कर ली कर ली जी,
कर ली कर ली जी,
गोलू की अरजी स्वीकार साँवरा,
बागो बणायो घणे चाव सै।

साँवरा बागो बणायो,
थारो चाव सै,
पहरो पहरो जी,
पहरों पहरो जी,
निरखाला थाने श्याम सांवरा,
बागो बणायो घणे चाव सै।

Baago Banayo | Khatu Shyam Bhajan | सांवरा बागो बणायो थारो चाव से | Shital Chandak Sharma - Full HD

Saanvara Baago Banaayo,
Thaaro Chaav Sai,
Paharo Paharo Ji,
O Paharo Paharo Ji,
Nirakhaala, Thaane Shyaam Saanvara,
Baagon Banaayo Ghane Chaav Sai.

Kesariya Baage Maahi,
Gota Ko Kaam,
Hira Moti Maanak Panna,
Jadaaya Mhaaraan Shyaam,
Latake Latake Ji,
Latake Latake Ji,
Nepha Mein Latakan Chaar Saanvara,
Baagon Banaayo Ghane Chaav Sai.

Ubya Rangarej Kane Mhen,
Baago Rangavaaya,
Paharo Ji Shyaam Mijaaji,
Chaav Syun Lyaaya,
Dil Ki Taalo Na,
Dil Ki Taalo Na,
The To Ho Bada Diladaar Saanvara,
Baagon Banaayo Ghane Chaav Sai.

Saanvaro Baago Dikhaayo,
Mhaane Paihar Ke,
Kar Li Kar Li Ji,
Kar Li Kar Li Ji,
Golu Ki Araji Svikaar Saanvara,
Baago Banaayo Ghane Chaav Sai.

Saanvara Baago Banaayo,
Thaaro Chaav Sai,
Paharo Paharo Ji,
Paharon Paharo Ji,
Nirakhaala Thaane Shyaam Saanvara,
Baago Banaayo Ghane Chaav Sai.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url