मीरा विष का प्याला पीगी रै लिरिक्स Meera Vish Ka Pyala Peegi Re Lyrics

मीरा विष का प्याला पीगी रै लिरिक्स Meera Vish Ka Pyala Peegi Re Lyrics, Rajasthani Meera Bhajan (Krishna Bhajan)

मीरा विष का प्याला पी गी रै,
राम नाम डोर पकड़ फिर,
पार उतर गई रे,
पार उतर गयी रे,
मीरा पार उतर गई रै,
मीरा विष का प्याला पी गी रै,
राम नाम डोर पकड़ फिर,
पार उतर गई रे।

राणो विष को प्यालो भेज्यो,
दे मीरा ने जाय।
राणो विष को प्यालो भेजियो,
दे मीरा ने जाय।
कर चरणामृत पी गई रे ,
थारी सहाय करी रघुनाथ,
विष को दूध बणायो रे,
राम नाम की बैठ जहाज में,
पार उतरगी रै।
मीरा विष का प्याला पी गी रै,
राम नाम डोर पकड़ फिर,
पार उतर गई रे।

सर्प पिटारो राणा ने भेज्यो,
दयो मीरा ने जाय,
सर्प पिटारो राणा ने भेज्यो,
दयो मीरा ने जाय,
मीरा बाई जद देखिया रे,
बण गया नोसर हार,
मीरा सफल कमाई कर गई रे,
राम नाम की बैठ जहाज में,
पार उतरगी रै।

शेर पिंजरा राणा ने भेज्या ,
देवो मीरा ने जाय,
शेर पिंजरा राणा ने भेज्या ,
देवो मीरा ने जाय,
मीरा बाई जद खोलिया रे,
बण गया सालिग्राम,
मीरा सफल कमाई कर गई रे,
राम नाम की बैठ जहाज में,
पार उतरगी रै।

बाई मीरा री विनती,
सुण ज्यो कृष्ण मुरार,
बाई मीरा री विनती,
सुण ज्यो कृष्ण मुरार,
मैं दासी हूँ चरना री,
दर्शन दीज्यो आय,
मीरा सफल कमाई कर गई रे,
राम नाम की बैठ जहाज में,
पार उतरगी रै।

मीरा विष का प्याला पी गी रै,
राम नाम डोर पकड़ फिर,
पार उतर गई रे,
पार उतर गयी रे,
मीरा पार उतर गई रै,
मीरा विष का प्याला पी गी रै,
राम नाम डोर पकड़ फिर,
पार उतर गई रे।

Meera vis ka pyala pigi re // मीरा विष का प्याला पिगी // New Rajasthani Bhajan // Pr Degana

Mira Vish Ka Pyaala Pi Gi Rai,
Raam Naam Dor Pakad Phir,
Paar Utar Gai Re,
Paar Utar Gayi Re,
Mira Paar Utar Gai Rai,
Mira Vish Ka Pyaala Pi Gi Rai,
Raam Naam Dor Pakad Phir,
Paar Utar Gai Re.

Raano Vish Ko Pyaalo Bhejyo,
De Mira Ne Jaay.
Raano Vish Ko Pyaalo Bhejiyo,
De Mira Ne Jaay.
Kar Charanaamrt Pi Gai Re ,
Thaari Sahaay Kari Raghunaath,
Vish Ko Dudh Banaayo Re,
Raam Naam Ki Baith Jahaaj Mein,
Paar Utaragi Rai.
Mira Vish Ka Pyaala Pi Gi Rai,
Raam Naam Dor Pakad Phir,
Paar Utar Gai Re.

Sarp Pitaaro Raana Ne Bhejyo,
Dayo Mira Ne Jaay,
Sarp Pitaaro Raana Ne Bhejyo,
Dayo Mira Ne Jaay,
Mira Bai Jad Dekhiya Re,
Ban Gaya Nosar Haar,
Mira Saphal Kamai Kar Gai Re,
Raam Naam Ki Baith Jahaaj Mein,
Paar Utaragi Rai.

Sher Pinjara Raana Ne Bhejya ,
Devo Mira Ne Jaay,
Sher Pinjara Raana Ne Bhejya ,
Devo Mira Ne Jaay,
Mira Bai Jad Kholiya Re,
Ban Gaya Saaligraam,
Mira Saphal Kamai Kar Gai Re,
Raam Naam Ki Baith Jahaaj Mein,
Paar Utaragi Rai.

Bai Mira Ri Vinati,
Sun Jyo Krshn Muraar,
Bai Mira Ri Vinati,
Sun Jyo Krshn Muraar,
Main Daasi Hun Charana Ri,
Darshan Dijyo Aay,
Mira Saphal Kamai Kar Gai Re,
Raam Naam Ki Baith Jahaaj Mein,
Paar Utaragi Rai.

Mira Vish Ka Pyaala Pi Gi Rai,
Raam Naam Dor Pakad Phir,
Paar Utar Gai Re,
Paar Utar Gayi Re,
Mira Paar Utar Gai Rai,
Mira Vish Ka Pyaala Pi Gi Rai,
Raam Naam Dor Pakad Phir,
Paar Utar Gai Re.
ऐसे ही अन्य भजन देखने के लिए कृपया होम पेज पर अवश्य विजिट करें। 

एक टिप्पणी भेजें