मीरा थारो काई लागे गोपाल लिरिक्स

मीरा थारो काई लागे गोपाल लिरिक्स Meera Tharo Kaai Lage Gopal

आया सो सब जाएगा,
राजा रंक फ़कीर,
एक सिंघासन बैठ चले,
तो एक लगे ज़ंजीर।
काई लागे ओ गोपाल,
मीरा ओ थारे काई लागे गोपाल,
राणो पूछे बाद मीरा थारो,
कई लागे गोपाल।

जहर को प्याला राणो जी भेजयो,
दे मीरा ने जाय।
कर चरणामृत पी गई रै,
आप जाणो गोपाल,
मीरा ओ थारे काई लागे गोपाल,

साँप पिटारा राणा ने भेज्यो,
दीजो मीराबई के हाथ,
खोल टिपारो मीरा देखियो रे,
बण गयो नवसरयो हार,
मीरा ओ थारे काई लागे गोपाल,
राणो पूछे बाद मीरा थारो,
कई लागे गोपाल।

मीरा थारो काई लागे गोपाल - राजकुमार स्वामी | Meera Tharo Kaai Laage Gopal with

Aaya So Sab Jaega,
Raaja Rank Fakir,
Ek Singhaasan Baith Chale,
To Ek Lage Zanjir.
Kai Laage O Gopaal,
Mira O Thaare Kai Laage Gopaal,
Raano Puchhe Baad Mira Thaaro,
Kai Laage Gopaal.
ऐसे ही अन्य भजन देखने के लिए कृपया होम पेज पर अवश्य विजिट करें। 
Next Post Previous Post