बाबा थारी चौखट पर सारी दुनियां ने आणो है लिरिक्स Baba Thari Choukhat Par Lyrics

बाबा थारी चौखट पर सारी दुनियां ने आणो है लिरिक्स Baba Thari Choukhat Par Lyrics, Khatu Shyam Ji bhajan by Raju Ji Mehara

बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
कलयुग में प्राणी को,
बस यो ही ठिकानों है,
बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
बाबा थारी चौख़ट पर........।

आज नहीं आया जो,
वा ने काल पड़ेगो आणों,
जितनी भी देर कर सी,
वा ने पड़सी हाँ पछताणों,
लख दातारी के,
आगे मस्तक झुकाणों है,
बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
बाबा थारी चौख़ट पर........।

जो भी एक बार आयो,
वो तो आ को ही हो बैठ्यो,
बण के दीवानो वो,
सारी दुनिया ने भूल बैठ्यो,
साँच ले तो आंच नहीं,
यो परखसी जमानो है,
बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
बाबा थारी चौख़ट पर........।

श्याम का भगत देखो,
कैसी मस्ती में झूम रह्या,
रवि कवे छोड़ के फिकर,
परवाना सा घूम रह्या,
थारी ही तो माया है,
इब थाने के बतानो है,
बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
बाबा थारी चौख़ट पर........।

बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
कलयुग में प्राणी को,
बस यो ही ठिकानों है,
बाबा थारी चौखट पर,
सारी दुनियां ने आणो है,
बाबा थारी चौख़ट पर........।
 
 

Baba Thari Chaukhat Par By Raju Mehra - Khatu Syam Bhajan

Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Kalayug Mein Praani Ko,
Bas Yo Hi Thikaanon Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par.........

Aaj Nahin Aaya Jo,
Va Ne Kaal Padego Aanon,
Jitani Bhi Der Kar Si,
Va Ne Padasi Haan Pachhataanon,
Lakh Daataari Ke,
Aage Mastak Jhukaanon Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par.........

Jo Bhi Ek Baar Aayo,
Vo To Aa Ko Hi Ho Baithyo,
Ban Ke Divaano Vo,
Saari Duniya Ne Bhul Baithyo,
Saanch Le To Aanch Nahin,
Yo Parakhasi Jamaano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par.........

Shyaam Ka Bhagat Dekho,
Kaisi Masti Mein Jhum Rahya,
Ravi Kave Chhod Ke Phikar,
Paravaana Sa Ghum Rahya,
Thaari Hi To Maaya Hai,
Ib Thaane Ke Bataano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par.........

Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Kalayug Mein Praani Ko,
Bas Yo Hi Thikaanon Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par,
Saari Duniyaan Ne Aano Hai,
Baaba Thaari Chaukhat Par.........


ऐसे ही अन्य भजन देखने के लिए कृपया होम पेज पर अवश्य विजिट करें।
Click Here To Visit Home Page

एक टिप्पणी भेजें