बीरो जी घर आया है लिरिक्स Biro Ji Ghar Aaya Hai Lyrics

बीरो जी घर आया है लिरिक्स Biro Ji Ghar Aaya Hai Lyrics, वीरो जी घर आया हैं || Shyam Agarwal राजस्थानी भात सांग।

बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है,
लाल चुनरिया म्हाने उढ़ा के,
म्हारो मान बढ़ाया है,
बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है।

बिरोजी देखो भात मोकलो लाया,
भतीजा भावज ने संग लाया,
नानी बाई के मायरे जैसी,
म्हाने चुनरी ओढाया है,
बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है।
यह भी देखें : मोरू बाई पांवणा (बीरो बणजारो रे) सोंग Moru Bai Pavna Rajasthani Songबीरो जी म्हारो जैसो कुंवर कन्हाई,
रानी रुकमनी सी भोजाई,
सांवल शाह बण आयो बीरो,
कुल को लाज बचायो है,
बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है।

पिहरिये की चुनडी से सूं प्यारी,
प्यारे बिराजी पे जाऊं मैं वारि,
गले लगाया बहनां ने आकर,
अपनों फर्ज निभाया है,
बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है।

या बहना सारा नेग चुकाई,
भाई भोजाई पे करे लूण राई,
सारी दुनियाँ सूं प्यारो बीरो,
दोनों का दिल भर आया है,
बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है।

बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है,
लाल चुनरिया म्हाने उढ़ा के,
म्हारो मान बढ़ाया है,
बीरो जी घर आया है,
बीरो जी घर आया है।
 
सांग श्रेणी : राजस्थानी फोक सांग (Rajasthani Fok Song)

SuperHit Maayra Bhaat Song 2021 || Veero Ji Ghar Aaya Hain || वीरो जी घर आया हैं || Shyam Agarwal

Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Laal Chunariya Mhaane Udha Ke,
Mhaaro Maan Badhaaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai.

Biroji Dekho Bhaat Mokalo Laaya,
Bhatija Bhaavaj Ne Sang Laaya,
Naani Bai Ke Maayare Jaisi,
Mhaane Chunari Odhaaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai.

Biro Ji Mhaaro Jaiso Kunvar Kanhai,
Raani Rukamani Si Bhojai,
Saanval Shaah Ban Aayo Biro,
Kul Ko Laaj Bachaayo Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai.

Pihariye Ki Chunadi Se Sun Pyaari,
Pyaare Biraaji Pe Jaun Main Vaari,
Gale Lagaaya Bahanaan Ne Aakar,
Apanon Pharj Nibhaaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai.

Ya Bahana Saara Neg Chukai,
Bhai Bhojai Pe Kare Lun Rai,
Saari Duniyaan Sun Pyaaro Biro,
Donon Ka Dil Bhar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai.

Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Laal Chunariya Mhaane Udha Ke,
Mhaaro Maan Badhaaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai,
Biro Ji Ghar Aaya Hai.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url