जो सुमिरत सिधि होइ गन नायक करिबर बदन Jo Sumirat Siddhi Hoi Lyrics

जो सुमिरत सिधि होइ गन नायक करिबर बदन लिरिक्स Jo Sumirat Siddhi Hoi Lyrics, Ramayan Soratha by Singer Aashish Pandey

जो सुमिरत सिधि होइ गन नायक करिबर बदन।
करउ अनुग्रह सोइ बुद्धि रासि सुभ गुन सदन।।1।।

मूक होइ बाचाल पंगु चढइ गिरिबर गहन।
जासु कृपाँ सो दयाल द्रवउ सकल कलि मल दहन।।2।।

नील सरोरुह स्याम तरुन अरुन बारिज नयन।
करउ सो मम उर धाम सदा छीरसागर सयन।।3।।

कुंद इंदु सम देह उमा रमन करुना अयन।
जाहि दीन पर नेह करउ कृपा मर्दन मयन।।4।।

बंदउ गुरु पद कंज कृपा सिंधु नररूप हरि।
महामोह तम पुंज जासु बचन रबि कर निकर।।5।।

प्रणउ पवनकुमार खल बन पावक जानकथ,
जसुहृदय गार पंसिह राम सचाप दर,
जो सुमिरत सिद्धि होई गणनायक करि बज बधं।
 


जो सुमिरत सिद्ध होई || Ram Vanvas New Album 2017 By Pt . Prem Shakar Pandey 'Vyas Ji'
Jo Sumirat Sidhi Hoi Gan Naayak Karibar Badan.
Karu Anugrah Soi Buddhi Raasi Subh Gun Sadan..1..

Muk Hoi Baachaal Pangu Chadhi Giribar Gahan.
Jaasu Krpaan So Dayaal Dravu Sakal Kali Mal Dahan..2..

Nil Saroruh Syaam Tarun Arun Baarij Nayan.
Karu So Mam Ur Dhaam Sada Chhirasaagar Sayan..3..

Kund Indu Sam Deh Uma Raman Karuna Ayan.
Jaahi Din Par Neh Karu Krpa Mardan Mayan..4..

Bandu Guru Pad Kanj Krpa Sindhu Nararup Hari.
Mahaamoh Tam Punj Jaasu Bachan Rabi Kar Nikar..5..

Pranu Pavanakumaar Khal Ban Paavak Jaanakath,
Jasuhrday Gaar Pansih Raam Sachaap Dar,
Jo Sumirat Siddhi Hoi Gananaayak Kari Baj Badhan.
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें

© LyricsPandits. All rights reserved.