कृष्ण जी जनम लेलनी रे लिरिक्स Krishna Ji Janam Lelani Re Lyrics

कृष्ण जी जनम लेलनी रे लिरिक्स Krishna Ji Janam Lelani Re Lyrics, Krishna Bhajan Maithili Bhajan

भादव मास अष्टमी तिथि,
बुध दिन सुदिन भेलई रे,
ललना रायत अन्हरिया भलईत,
कृष्ण जी जनम लेलनी रे।

गोकुल में बाजे बधईयां,
की नंद जी मगन भेला है,
सखी है यशोदा जी,
गोदिया खेलाबई,
मन हर्षित भले हे,
कृष्ण जी जनम लेलनी रे।

सखी सब मंगल गाबई,
हिया हुलसाबई हे,
ललना रे चहुँ दिस,
नौबत बाजई,
बंदी यश गाबाई हे,
कृष्ण जी जनम लेलनी रे।

प्यासा पागल सोहर गाबई हे,
गाबि के सुनाओल हे,
ललना रे सुर मुनि फूल बरसावेई हे,
जय जय सुनाबय,
जय जय सुनाबाय रे,
कृष्ण जी जनम लेलनी रे।

भादव मास अष्टमी तिथि,
बुध दिन सुदिन भेलई रे,
ललना रायत अन्हरिया भलईत,
कृष्ण जी जनम लेलनी रे।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

सब स सुपरहिट मैथिलि कृष्ण जन्म सोहर!हेमकांत झा प्यासा के आवाज मे सुनु और झूमू.

Bhaadav Maas Ashtami Tithi,
Budh Din Sudin Bheli Re,
Lalana Raayat Anhariya Bhalit,
Krishn Ji Janam Lelani Re.

Gokul Mein Baaje Badhiyaan,
Ki Nand Ji Magan Bhela Hai,
Sakhi Hai Yashoda Ji,
Godiya Khelaabi,
Man Harshit Bhale He,
Krishn Ji Janam Lelani Re.

Sakhi Sab Mangal Gaabi,
Hiya Hulasaabi He,
Lalana Re Chahun Dis,
Naubat Baaji,
Bandi Yash Gaabai He,
Krishn Ji Janam Lelani Re.

Pyaasa Paagal Sohar Gaabi He,
Gaabi Ke Sunaol He,
Lalana Re Sur Muni Phul Barasaavie He,
Jay Jay Sunaabay,
Jay Jay Sunaabaay Re,
Krishn Ji Janam Lelani Re.

Bhaadav Maas Ashtami Tithi,
Budh Din Sudin Bheli Re,
Lalana Raayat Anhariya Bhalit,
Krishn Ji Janam Lelani Re.


ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

+

एक टिप्पणी भेजें