ओ मन बड़ो जबर रे संता लिरिक्स O Man Bado Jabar Re Lyrics

ओ मन बड़ो जबर रे संता लिरिक्स O Man Bado Jabar Re Lyrics, Devotional Bhajan by Sukhdev Ji Maharaj, Kuchera

ओ मन बड़ो जबर रे संता,
ओ मन बड़ो जबर रै,
ज्यारे काम पड़े इण मन से,
वाको पूरी ख़बर रे संता,
ओ मन बड़ो जबर रै।
जबर : मनमानी करने वाला शक्तिशाली।

ओ मन म्हारो भवे (उड़े) आकाशा,
बिना पांख्या बिना पर रै,
लाख कोस री सूरत लगावै,
सांधे पाळ अधर रे संतो,
ओ मन बड़ो जबर रै।
ज्यारे काम पड़े इण मन से,
वाको पूरी ख़बर साधू भाई,
ओ मन बड़ो जबर रै।

ओ मन मारो माया संग डौले,
फिर थो फिर घर घर र संता,
सौ वर्षा को नींव (मकान की फाउंडेशन) लगावे,
पल री नहीं खबर रे,
ओ मन बड़ो जबर रै।
ज्यारे काम पड़े इण मन से,
वाको पूरी ख़बर साधू भाई,
ओ मन बड़ो जबर रै।

सब दुनिया ने नाँच नचावे,
सब रे घाली तर रे
ज्ञानी ध्यानी पकड़ पछाड़यो,
मन में कियो सर रे,
ओ मन बड़ो जबर रै।
ज्यारे काम पड़े इण मन से,
वाको पूरी ख़बर साधू भाई,
ओ मन बड़ो जबर रै।

मन ने मार सूरत ने डाँटे,
वो है पूरा फक्कड़ रे,
कहे कबीर सुणो भाई साधो,
पाया सो निज घर रै,
ओ मन बड़ो जबर रै।
ज्यारे काम पड़े इण मन से,
वाको पूरी ख़बर साधू भाई,
ओ मन बड़ो जबर रै।

ओ मन बड़ो जबर रे संता,
ओ मन बड़ो जबर रै,
जिनके काम पड़े इण मन से,
वाको पूरी ख़बर रे संता,
ओ मन बड़ो जबर रै।

भजन श्रेणी : आध्यात्मिक भजन (Read More : Devotional Bhajan)


ओ मन बड़ो जबर रे - पूज्य संत श्री सुखदेवजी महाराज कुचेरा। Sukhdev Ji Maharaj Kuchera New Bhajan 2020.

O Man Bado Jabar Re Santa,
O Man Bado Jabar Rai,
Jyaare Kaam Pade In Man Se,
Vaako Pooree Khabar Re Santa,
O Man Bado Jabar Rai.

O Man Mhaaro Bhave Aakaasha,
Bina Paankhya Bina Par Rai,
Laakh Kos Ree Soorat Lagaavai,
Saandhe Paal Adhar Re Santo,
O Man Bado Jabar Rai.
Jyaare Kaam Pade In Man Se,
Vaako Pooree Khabar Saadhoo Bhaee,
O Man Bado Jabar Rai.

O Man Maaro Maaya Sang Daule,
Phir Tho Phir Ghar Ghar Ra Santa,
Sau Varsha Ko Neenv Lagaave,
Pal Ree Nahin Khabar Re,
O Man Bado Jabar Rai.
Jyaare Kaam Pade In Man Se,
Vaako Pooree Khabar Saadhoo Bhaee,
O Man Bado Jabar Rai.

Sab Duniya Ne Naanch Nachaave,
Sab Re Ghaalee Tar Re
Gyaanee Dhyaanee Pakad Pachhaadayo,
Man Mein Kiyo Sar Re,
O Man Bado Jabar Rai.
Jyaare Kaam Pade In Man Se,
Vaako Pooree Khabar Saadhoo Bhaee,
O Man Bado Jabar Rai.

Man Ne Maar Soorat Ne Daante,
Vo Hai Poora Phakkad Re,
Kahe Kabeer Suno Bhaee Saadho,
Paaya So Nij Ghar Rai,
O Man Bado Jabar Rai.
Jyaare Kaam Pade In Man Se,
Vaako Pooree Khabar Saadhoo Bhaee,
O Man Bado Jabar Rai.

O Man Bado Jabar Re Santa,
O Man Bado Jabar Rai,
Jinake Kaam Pade In Man Se,
Vaako Pooree Khabar Re Santa,
O Man Bado Jabar Rai.


ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

+

एक टिप्पणी भेजें