बाबा जी नैण रसीला ज्यूँ अमृत का प्याला जी लिरिक्स Baba Ji Nain Rasila Lyrics

बाबा जी नैण रसीला ज्यूँ अमृत का प्याला जी लिरिक्स Baba Ji Nain Rasila Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma

बाबा जी नैण रसीला,
ज्यूँ अमृत का प्याला जी,
म्हारां सांवरिया सरदार,
म्हारे हिवड़े रा हार,
थारी म्हारी बहुत पुराणी,
यारी जी, गोपाल।

श्याम भरोसे नावड़ी,
दी समंदर में छोड़,
तूफानों का सांवरा,
मुंडो दीज्यो मोड़,
झलक पलक दिखलाय के,
पूरी कर दे आस,
थे जी जीवन जेवड़ी,
हूँ दासन को दास।

बाबा जी मोर मुकुट,
नख बेसर कुण्डल सोहै जी,
थारो जोवा सिणगार,
लेवा नज़र उतार,
म्हे तो थारा चरणों रा,
प्रेम पुजारी जी, बाबा श्याम।

म्हारा सांवरिया,
थारे नैणा सूं रस बरसे,
अमृत छलके,
यो छलक छलक के टाबरिया पे,
बरसे, मन हरसे, ओ सांवरिया।
म्हारे श्याम री नगरी, प्यारी रे,
जग जाणे म्हारे सेठ की दातारी रे।

जी भर निरखू जीव मैं,
सांवरिये को नूर,
नैणा से तो दूर है,
हिवड़े से ना दूर,
वैजयंती तो उर पे पड़ी,
तो लकुटी लीनी हाथ,
मन की जद खिल सी कली,
तो प्रीतम से हो बात।

बाबा जी जादू गारी,
बंसी यो चित्त चोरयो जी,
हुए काळजिये रे पार,
दिन सुरता बिसार
बेगा आकर, सुध बुध म्हारी लीज्यो जी,
बाबा श्याम।
बाबा जी नैण रसीला,
ज्यूँ अमृत का प्याला जी,
म्हारां सांवरिया सरदार म्हारे हिवड़े रा हार,
थारी म्हारी बहुत पुराणी यारी जी, गोपाल।

पद पंकज की रज सदा,
तो चाहूँ हे बृजराज,
थारी लीला गावता,
मोहे ना आवे लाज,
जगत नियंता आपको,
जग ज़ाहिर है नाम,
चाहूँ भक्ति आपकी,
दया से निष्काम।

बाबाजी श्याम बहादुर,
चरण शरण शिव आयो जी,
म्हारी सुण लो पुकार,
लेवो थाम पतवार,
थारे सु अरज गुजारी जी,
बाबा श्याम,
बाबा जी नैण रसीला,
ज्यूँ अमृत का प्याला जी,
म्हारां सांवरिया सरदार म्हारे हिवड़े रा हार,
थारी म्हारी बहुत पुराणी यारी जी, गोपाल।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



बाबा जी नैन रसीला ​| Baba Ji Nain Rasila | Sanju Sharma | Rajasthani Shyam Bhajan HD Video 2022

आपने भजन " बाबा जी नैन रसीला ​| Baba Ji Nain Rasila | Sanju Sharma | Rajasthani Shyam Bhajan HD Video 2022 " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन जिसका टाइटल बाबा जी नैण रसीला ज्यूँ अमृत का प्याला जी लिरिक्स Baba Ji Nain Rasila Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Sanju Sharma Ji हैं और लेखक Lyrics : Shri Shivcharan Ji Bhimrajka "Shiv" हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like

 
Baba Ji Nain Rasila,
Jyun Amrt Ka Pyala Ji,
Mharan Sanvariya Saradar,
Mhare Hivade Ra Har,
Thari Mhari Bahut Purani,
Yari Ji, Gopal.

Shyam Bharose Navadi,
Di Samandar Mein Chhod,
Tuphanon Ka Sanvara,
Mundo Dijyo Mod,
Jhalak Palak Dikhalay Ke,
Puri Kar De as,
The Ji Jivan Jevadi,
Hun Dasan Ko Das.

Baba Ji Mor Mukut,
Nakh Besar Kundal Sohai Ji,
Tharo Jova Sinagar,
Leva Nazar Utar,
Mhe To Thara Charanon Ra,
Prem Pujari Ji, Baba Shyam.

Mhara Sanvariya,
Thare Naina Sun Ras Barase,
Amrt Chhalake,
Yo Chhalak Chhalak Ke Tabariya Pe,
Barase, Man Harase, O Sanvariya.
Mhare Shyam Ri Nagari, Pyari Re,
Jag Jane Mhare Seth Ki Datari Re.

Ji Bhar Nirakhu Jiv Main,
Sanvariye Ko Nur,
Naina Se To Dur Hai,
Hivade Se Na Dur,
Vaijayanti To Ur Pe Padi,
To Lakuti Lini Hath,
Man Ki Jad Khil Si Kali,
To Pritam Se Ho Bat.

Baba Ji Jadu Gari,
Bansi Yo Chitt Chorayo Ji,
Hue Kalajiye Re Par,
Din Surata Bisar
Bega akar, Sudh Budh Mhari Lijyo Ji,
Baba Shyam.
Baba Ji Nain Rasila,
Jyun Amrt Ka Pyala Ji,
Mharan Sanvariya Saradar Mhare Hivade Ra Har,
Thari Mhari Bahut Purani Yari Ji, Gopal.

Pad Pankaj Ki Raj Sada,
To Chahun He Brjaraj,
Thari Lila Gavata,
Mohe Na ave Laj,
Jagat Niyanta apako,
Jag Zahir Hai Nam,
Chahun Bhakti apaki,
Daya Se Nishkam.

Babaji Shyam Bahadur,
Charan Sharan Shiv ayo Ji,
Mhari Sun Lo Pukar,
Levo Tham Patavar,
Thare Su Araj Gujari Ji,
Baba Shyam,
Baba Ji Nain Rasila,
Jyun Amrt Ka Pyala Ji,
Mharan Sanvariya Saradar Mhare Hivade Ra Har,
Thari Mhari Bahut Purani Yari Ji, Gopal.


ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

एक टिप्पणी भेजें