सांवरियो सूत्यो काची नींद में लिरिक्स Sanwariyo Sutyo Kachi Nind Lyrics

सांवरियो सूत्यो काची नींद में लिरिक्स Sanwariyo Sutyo Kachi Nind Lyrics, Krishna Bhajan by Sanju Ji Sharma

हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में,
हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में।

आंख्या में नींद घुळ आ गई जी,
ओढो ओढो, सरकार,
भगत करे मनुहार,
सुण ज्यो विनती।

सुख भरी नींद में सूत्यो बाबो,
भक्तां चंवर ढुलावे,
धीरे धीरे चरण दबावै,
धीरे धीरे चरण दबावै,
श्याम धणी मुस्कावे जी,
हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में।

पहल्या उतारा थारी आरती,
जी पछ फट्टा घड़ियाल,
पाछै जा सेज बिछाय,
ओढो श्याम जी।

सब भक्तां का काम बाणाता,
सारो दिन घुळ आयो,
अब जाके फुरसत से बाबो,
अब जाके फुरसत से बाबो,
निज आसन पे आयो जी,
हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में।

सोना रो थारो डोलको,
ऊपर मखमल रे बिछाय,
मखमल री सेजा माय,
ओढो श्याम जी।

झीणी झीणी खिली चांदणी,
मीठा भजन सुणावां,
अणथूराम पवन के सागे,
अणतुराम पवन के सागे,
श्याम रंग रंग जावा जी,
हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में।

चाँदी री चौकी ऊपर धर दियो,
जी भर के पाणी रो गिलास,
पी ज्यो थे लागे जद प्यास,
ओढो श्याम जी।

ईब तो थे पोढो म्हारे श्याम धणी,
म्हाने मंगळा में माय,
रहियो थे हर पल साथ,
ओढो श्याम जी।

हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में,
हळवा थे बोलो,
साँवरियो सूत्यो काची नींद में।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



सांवरियो सूत्यो काच्ची नींद में | Sanwariyo Sutyo Kachi Neend Me | Sanju Sharma | Shyam Bhajan 2022

आपने भजन " सांवरियो सूत्यो काच्ची नींद में | Sanwariyo Sutyo Kachi Neend Me | Sanju Sharma | Shyam Bhajan 2022 " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन जिसका टाइटल सांवरियो सूत्यो काची नींद में लिरिक्स Sanwariyo Sutyo Kachi Nind Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Singer : Sanju Sharma हैं और लेखक Lyrics : Shri Ananatram Ji Gorasiya, Shri Pawan Kumar Ji Gorasiya & Traditional हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like

 
Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein,
Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein.

ankhya Mein Nind Ghul a Gai Ji,
Odho Odho, Sarakar,
Bhagat Kare Manuhar,
Sun Jyo Vinati.

Sukh Bhari Nind Mein Sutyo Babo,
Bhaktan Chanvar Dhulave,
Dhire Dhire Charan Dabavai,
Dhire Dhire Charan Dabavai,
Shyam Dhani Muskave Ji,
Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein.

Pahalya Utara Thari arati,
Ji Pachh Phatta Ghadiyal,
Pachhai Ja Sej Bichhay,
Odho Shyam Ji.

Sab Bhaktan Ka Kam Banata,
Saro Din Ghul ayo,
Ab Jake Phurasat Se Babo,
Ab Jake Phurasat Se Babo,
Nij asan Pe ayo Ji,
Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein.

Sona Ro Tharo Dolako,
upar Makhamal Re Bichhay,
Makhamal Ri Seja May,
Odho Shyam Ji.

Jhini Jhini Khili Chandani,
Mitha Bhajan Sunavan,
Anathuram Pavan Ke Sage,
Anaturam Pavan Ke Sage,
Shyam Rang Rang Java Ji,
Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein.

Chandi Ri Chauki upar Dhar Diyo,
Ji Bhar Ke Pani Ro Gilas,
Pi Jyo The Lage Jad Pyas,
Odho Shyam Ji.

ib To The Podho Mhare Shyam Dhani,
Mhane Mangala Mein May,
Rahiyo The Har Pal Sath,
Odho Shyam Ji.

Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein,
Halava The Bolo,
Sanvariyo Sutyo Kachi Nind Mein।

1 टिप्पणी

  1. शानदार भजन