चाकरी में थारी बाबा ठाकरी सी मौज (श्याम चाकरी) लिरिक्स Shyam Chakari Bhajan Lyrics

चाकरी में थारी बाबा ठाकरी सी मौज (श्याम चाकरी) लिरिक्स Shyam Chakari Bhajan Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sardar Romi Ji

चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ लेवे रोज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज।

थारे होतां सेवक ने,
कोई चिंता नहीं सतावे,
कदे ना डोले सेवक थारा,
सुख दुःख आवे जावे,
हँस हँस करे वो सेवा थारी,
कदे ना समझे बोझ,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकारी सी मौज।

थारी रजा में सेवक राजी,
सुन हो श्याम मिजाजी,
थारी कृपा से बीत रह्यो है,
जीवन की हर बाजी,
अपने प्रेमी ने तू बाबा,
जग में लेवे खोज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकारी सी मौज।

रोमी भी या करी चाकरी,
नित उठ रोज बजावे,
थारी सेवा करके बाबा,
जो चावे सो पावे,
आज भी थारे दर पे खड़ी है,
सेवकिया री फौज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकारी सी मौज।

चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ लेवे रोज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



Sardar Romi Ji - श्याम चाकरी Shyam Chakri | खाटू श्याम जी भजन | Lyrical Video @Saawariya

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

Krishna Bhajan यह कृष्णा भजन भी अवश्य ही देखें.

Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Leve Roj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj.

Thare Hotan Sevak Ne,
Koi Chinta Nahin Satave,
Kade Na Dole Sevak Thara,
Sukh Duhkh ave Jave,
Hans Hans Kare Vo Seva Thari,
Kade Na Samajhe Bojh,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj.

Thari Raja Mein Sevak Raji,
Sun Ho Shyam Mijaji,
Thari Krpa Se Bit Rahyo Hai,
Jivan Ki Har Baji,
Apane Premi Ne Tu Baba,
Jag Mein Leve Khoj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj.

Romi Bhi Ya Kari Chakari,
Nit Uth Roj Bajave,
Thari Seva Karake Baba,
Jo Chave So Pave,
aj Bhi Thare Dar Pe Khadi Hai,
Sevakiya Ri Phauj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj.

Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Leve Roj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj.
+

एक टिप्पणी भेजें