श्याम थारी चाकरी म्हारो मान बढ़ावे रे लिरिक्स Shyam Thari Chakari Lyrics

श्याम थारी चाकरी म्हारो मान बढ़ावे रे लिरिक्स Shyam Thari Chakari Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Singer& Writer: Gyan Pankaj

श्याम थारी चाकरी,
म्हारो मान बढ़ावे रे,
बाबा थारी चाकरी,
म्हारो मान बढ़ावे रे,
सेवक हूँ थारो बाबा,
ये सबने बतलावे,
श्याम थारी चाकरी,
म्हारों मान बढ़ावे रे।

मुझ सा नालायक ने तू,
अपनों बना लियो,
भटकाया रहे ने सीधो,
रस्ता दिखा दियो,
म्हारे जैसा ने तू ही,
पास बिठावे,
श्याम थारी चाकरी,
म्हारों मान बढ़ावे रे।

थारी दया का बाबा,
भार घणों है,
कैसे चुकाऊं,
उपकार घणों है,
सिर ना उठे ये,
नैना भर भर आवे,
श्याम थारी चाकरी,
म्हारों मान बढ़ावे रे।

हाथां ने जोड़ूँ बाबा,
करूँ अरदास जी,
म्हानें बणा  के राखो,
चरणों का दास जी,
सब ने सुणा के,
पंकज यूँ इतरावे,
श्याम थारी चाकरी,
म्हारों मान बढ़ावे रे।

श्याम थारी चाकरी,
म्हारो मान बढ़ावे रे,
बाबा थारी चाकरी,
म्हारो मान बढ़ावे रे,
सेवक हूँ थारो बाबा,
ये सबने बतलावे,
श्याम थारी चाकरी,
म्हारों मान बढ़ावे रे।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



श्याम थारी चाकरी म्हारो मान बढ़ावे रे (खाटू श्याम भजन ) Gyan Pankaj | Full HD LYrical Video

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-
Shyam Thari Chakari,
Mharo Man Badhave Re,
Baba Thari Chakari,
Mharo Man Badhave Re,
Sevak Hun Tharo Baba,
Ye Sabane Batalave,
Shyam Thari Chakari,
Mharon Man Badhave Re.

Mujh Sa Nalayak Ne Tu,
Apanon Bana Liyo,
Bhatakaya Rahe Ne Sidho,
Rasta Dikha Diyo,
Mhare Jaisa Ne Tu Hi,
Pas Bithave,
Shyam Thari Chakari,
Mharon Man Badhave Re.

Thari Daya Ka Baba,
Bhar Ghanon Hai,
Kaise Chukaun,
Upakar Ghanon Hai,
Sir Na Uthe Ye,
Naina Bhar Bhar ave,
Shyam Thari Chakari,
Mharon Man Badhave Re.

Hathan Ne Jodun Baba,
Karun Aradas Ji,
Mhanen Bana  Ke Rakho,
Charanon Ka Das Ji,
Sab Ne Suna Ke,
Pankaj Yun Itarave,
Shyam Thari Chakari,
Mharon Man Badhave Re.

Shyam Thari Chakari,
Mharo Man Badhave Re,
Baba Thari Chakari,
Mharo Man Badhave Re,
Sevak Hun Tharo Baba,
Ye Sabane Batalave,
Shyam Thari Chakari,
Mharon Man Badhave Re.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url