कोई कहियौ रे प्रभु आवन की मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
कोई कहियौ रे प्रभु आवन की
कोई कहियौ रे प्रभु आवन की,
आवनकी मनभावन की।
आप न आवै लिख नहिं भेजै ,
बाण पड़ी ललचावन की।
ए दोउ नैण कह्यो नहिं मानै,
नदियां बहै जैसे सावन की।
कहा करूं कछु नहिं बस मेरो,
पांख नहीं उड़ जावनकी।
मीरा कहै प्रभु कब रे मिलोगे,
चेरी भै हूँ तेरे दांवन की।
Koee Kahiyau Re Prabhu Aavan Keeकोई कहियौ रे प्रभु आवन की,
आवनकी मनभावन की।
आप न आवै लिख नहिं भेजै ,
बाण पड़ी ललचावन की।
ए दोउ नैण कह्यो नहिं मानै,
नदियां बहै जैसे सावन की।
कहा करूं कछु नहिं बस मेरो,
पांख नहीं उड़ जावनकी।
मीरा कहै प्रभु कब रे मिलोगे,
चेरी भै हूँ तेरे दांवन की।
Koee Kahiyau Re Prabhu Aavan Kee,
Aavanakee Manabhaavan Kee.
Aap Na Aavai Likh Nahin Bhejai ,
Baan Padee Lalachaavan Kee.
E Dou Nain Kahyo Nahin Maanai,
Nadiyaan Bahai Jaise Saavan Kee.
Kaha Karoon Kachhu Nahin Bas Mero,
Paankh Nahin Ud Jaavanakee.
Meera Kahai Prabhu Kab Re Miloge,
Cheree Bhai Hoon Tere Daanvan Kee.