मैं तो सांवरे के रंग राची।
साजि सिंगार बांधि पग घुंघरू, लोक-लाज तजि नाची।।
गई कुमति, लई साधुकी संगति, भगत, रूप भै सांची।
गाय गाय हरिके गुण निस दिन, कालब्यालसूँ बांची।।
उण बिन सब जग खारो लागत, और बात सब कांची।
मीरा श्रीगिरधरन लालसूँ, भगति रसीली जांची।।
साजि सिंगार बांधि पग घुंघरू, लोक-लाज तजि नाची।।
गई कुमति, लई साधुकी संगति, भगत, रूप भै सांची।
गाय गाय हरिके गुण निस दिन, कालब्यालसूँ बांची।।
उण बिन सब जग खारो लागत, और बात सब कांची।
मीरा श्रीगिरधरन लालसूँ, भगति रसीली जांची।।
Main To Saanvare Ke Rang Raachee.
Saaji Singaar Baandhi Pag Ghungharoo, Lok-laaj Taji Naachee..
Gaee Kumati, Laee Saadhukee Sangati, Bhagat, Roop Bhai Saanchee.
Gaay Gaay Harike Gun Nis Din, Kaalabyaalasoon Baanchee..
Un Bin Sab Jag Khaaro Laagat, Aur Baat Sab Kaanchee.
Meera Shreegiradharan Laalasoon, Bhagati Raseelee Jaanchee..
मीरा बाई पद | माई री माई साँवरे रंग राची | भाव - श्रीहित अम्बरीष जी
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- सांवरा म्हारी प्रीत निभाज्यो जी लिरिक्स Sawara Mhari Preet Nibhajyo Ji Lyrics
- साँवरी सुरत मण रे बसी लिरिक्स Sanwari Surat Man Me Basi Lyrics
- राणोजी रूठे तो म्हारो कांई करसी लिरिक्स Rano Ji Ruthe To Mharo Kai Karsi Lyrics
- थोड़ी सी जिन्दगानी खातिर नर लिरिक्स Thodi Si Jindgani Khatir Nar Lyrics
- शाम बतावरे मुरलीवाला लिरिक्स Shyam Bataav Re Muraliwala Lyrics
- माई म्हारो सुपनामा परनेया रे दीनानाथ लिरिक्स Maai Mharo Supanama Parneya Re Dinanath Lyrics