भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी,
काया पूतलो पल में जासी,
सिर पर मौत खड़ी,
भजन मत भूलो एक घड़ी,शबद मत भूलो एक घड़ी।
इण काया में लाल अमोलक,
आगे करम कड़ी
भँवर जाल में सब जीव सून्या,
बिरला ने जाण पड़ी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
इण काया में दस दरवाजा,
ऊपर खिड़क जड़ी
गुरु गम कूँची से खोलो किवाड़ी,
अधर धर हैं जड़ी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
सत की राड़ लड़ै सतसूरा,
चढ़िया बंक घाटी
गगन मण्डल में भरिया भंडारा,
तन का पाप कटी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
अखै नाम नै तोलण लाग्या,
तोलिया घड़ी घड़ी
अमृतनाथजी अमर घर पुग्या,
सत की राड़ लड़ी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
शबद मत भूलो एक घड़ी,
काया पूतलो पल में जासी,
सिर पर मौत खड़ी,
भजन मत भूलो एक घड़ी,शबद मत भूलो एक घड़ी।
इण काया में लाल अमोलक,
आगे करम कड़ी
भँवर जाल में सब जीव सून्या,
बिरला ने जाण पड़ी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
इण काया में दस दरवाजा,
ऊपर खिड़क जड़ी
गुरु गम कूँची से खोलो किवाड़ी,
अधर धर हैं जड़ी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
सत की राड़ लड़ै सतसूरा,
चढ़िया बंक घाटी
गगन मण्डल में भरिया भंडारा,
तन का पाप कटी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
अखै नाम नै तोलण लाग्या,
तोलिया घड़ी घड़ी
अमृतनाथजी अमर घर पुग्या,
सत की राड़ लड़ी
भजन मत भूलो एक घड़ी,
शबद मत भूलो एक घड़ी।
bhajan mat bhulo ek ghadi ratinath ji maharaj
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
Kaaya Putalo Pal Mein Jaasi Sir Par Maut Khadi
In Kaaya Mein Laal Amolak Aage Karam Kadi
Bhanvar Jaal Mein Sab Jiv Sunya Birala Ne Jaan Padi
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
In Kaaya Mein Das Daravaaja upar Khidak Jadi
Guru Gam Kunchi Se Kholo Kivaadi Adhar Dhaar Hain Jadi
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
Sat Ki Raad Ladai Satasura Chadhiya Bank Ghaati
Gagan Mandal Mein Bharya Bhandaara, Tan Ka Paap Kati
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
Akhai Naam Nai Tolan Laagya Toliya Ghadi Ghadi
Amrtanaathaji Amar Ghar Pugya Sat Ki Raad Ladi
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
Kaaya Putalo Pal Mein Jaasi Sir Par Maut Khadi
In Kaaya Mein Laal Amolak Aage Karam Kadi
Bhanvar Jaal Mein Sab Jiv Sunya Birala Ne Jaan Padi
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
In Kaaya Mein Das Daravaaja upar Khidak Jadi
Guru Gam Kunchi Se Kholo Kivaadi Adhar Dhaar Hain Jadi
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
Sat Ki Raad Ladai Satasura Chadhiya Bank Ghaati
Gagan Mandal Mein Bharya Bhandaara, Tan Ka Paap Kati
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
Akhai Naam Nai Tolan Laagya Toliya Ghadi Ghadi
Amrtanaathaji Amar Ghar Pugya Sat Ki Raad Ladi
Bhajan Mat Bhulo Ek Ghadi Shabad Mat Bhulo Ek Ghadi
bhajan, mat, bhulo, ek, ghadi, ratinath, ji, maharaj
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- सत री संगत करिये भजन लिरिक्स Sat Ree Sangat Kariye Bhajan Lyrics
- पीले अमीरस धारा गगन में झड़ी लगी लिरिक्स Peele Amiras Dhara Lyrics
- मीरा ज़हर को प्याला पी गई रे लिरिक्स Meera Jahar Ko Pyalo Pee Gayi Re Lyrics
- मनवा नहीं विचारी रे लिरिक्स Manava Nahi Vichaari Re Lyrics
- आओ पधारो म्हारा सांवरिया मीरा भई रे बाँवरिया लिरिक्स Aao Padharo Mhara Sanwariya Lyrics
- इलाही नाम का सौदा कमाले जिस का जी चाहे लिरिक्स Ilahi Nam Ka Souda Lyrics