हंसला पाल ना छोडिये जे जल खारा

हंसला पाल ना छोडिये जे जल खारा होय

 
हंसला पाल ना छोडिये जे जल खारा होय लिरिक्स Hansala Paal Na Chodiye Je Jal Khara Hoy Lyrics

हंसला पाल ना छोडिये जे जल खारा होय
चीलर चीलर भटकता ताने भलो नहीं कैसी होय
पाल पुराणी जल नुवो तो हंसलो बैठो आय
प्रीत पुरानी रे कारने तो चुग चुग कंकर खाय

आज तो हजारी हंसो पावनो
म्हारे आज तो काया रो राजा पावनो
हेली कुन तो देसा सु हंसा आविया
हेल कुन तो देशा ने जाय
नाभ नगर सु हंसो आविया हेली
तिरवेनी नगर में जाय साथन सुन
गगन मंडल बाजा बाजिया हेली
बिन झालर झंकार साथंन सुन

पतली पड गयी पान सी हेली
अजू ना आयो पियो देस

हेली जिन घर उगे ना आथमे
वे है मालिक जी रा देस साथन सुन
तुरिया पलानिया रे हेली
दीनडा चार की राह साथन सुन
हेली जाय उतारो उन घराय हेली
जा घर आवे ना जाय साथन सुन
कहत कबीर धर्मिदास ने हेली
ज्या खोजा वाई पाए साथन सुन
 

Hansala Paal Na Chhodiye Je Jal Khaara Hoy
Cheelar Cheelar Bhatakata Taane Bhalo Nahin Kaisee Hoy
Paal Puraanee Jal Nuvo To Hansalo Baitho Aay
Preet Puraanee Re Kaarane To Chug Chug Kankar Khaay

Related Post
Next Post Previous Post